Menajeri açıkladı! Beşiktaş ve Trabzonspor'dan...

01.06.2020 - 17:34 | Son Güncellenme: 01.06.2020 - 17:39

Menajeri açıkladı! Beşiktaş ve Trabzonspor'dan...

Adı Türkiye'den büyük takımlarla da anılan Aitor Cantalapiedra'nın Menajeri Albert Botines, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu. Hangi takımlar oyuncuyla ilgileniyor? Türkiye'den kimlerle görüştü? Hangi büyük kulüpten resmi teklif aldı? Oyuncu, Türkiye'ye sıcak bakıyor mu? Albert Botines tüm bu soruları Spor Kazanı programında cevapladı.

Türkiye'den görüştüğümüz takımlar var!

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Beşiktaş'ın ilgilendiği Aitor Cantalapiedra'nın Menajeri Albert Botines, "Türkiye'den teklifler alıyoruz. Türkiye bizim için önemli bir opsiyon. Durum en geç 2 ay içerisinde netleşecek. Türkiye'den görüştüğümüz takımlar var." şeklinde konuştu.

Koronavirüs işleri yavaşlattı!

Koronavirüs sebebiyle işlerin yavaşladığını belirten Botines, transfer süreciyle ilgili konuştu. Botines, "Türkiye'den gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Ocak ayından itibaren teklifler alıyoruz ancak Koronavirüs bu işleri yavaşlattı. Pandemi sebebiyle bu transferde fazla ilerleme kaydedemedik. Türkiye'nin önemli kulüpleri benimle temasa geçti. Türkiye bizim için önemli bir opsiyon. Yakın zamanda kararımızı vereceğiz." dedi.

Aitor'la hangi kulüpler ilgileniyor?

Albert Botines, oyuncusuyla ilgilenen kulüpleri açıkladı! Botines, "Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir ve Rizespor bu oyuncuyla ilgileniyor. Beni 20-30 tane menajer aradı. Aitor'a Türkiye'den büyük bir ilgi var. Arayan menajerler bu transferi bitirebileceklerini söylüyor."

Beşiktaş bize resmi teklif yaptı!

"Bize 3 kulüpten resmi teklif geldi. Beşiktaş bize resmi teklif yaptı. Bu kadar çok ilginin olması çok normal çünkü oyuncumuz bu sezonun sonunda serbest kalıyor. İspanya'dan ve başka ülkelerden de teklifler alıyoruz. Aitor yurt dışında oynamak istiyor. Türkiye burada önemli bir opsiyon. Onümüzdeki günlerde Aitor'un nereye gideceği belli olacak." dedi.

"Ali Naibi ile görüştüm"

Transfer süreciyle ilgili detaylı bilgiler veren Aitor'un Menajeri görüştüğü yetkilileri ve transfer sürecini anlattı. Albert Botines, "Ali Naibi ile bir görüşme gerçekleştirdik. Elimizde Beşiktaş'tan gelen somut bir teklif var. Başakşehir'den de yetkililerle görüştüm. Mustafa Saral'la bu transfer için görüştük. Tüm bu teklifleri bu ay içerisinde değerlendireceğiz. Bu transfer önümüzdeki ay netleşir." şeklinde konuştu.

Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyor!

Albert Botines son olarak oyuncusunun Türkiye'de oynamaya sıcak baktığını ve yurt dışında başka liglerden de oyuncusuna taliplerin olduğunu söyledi. Botines, "Yunanistan'dan bizimle temasa geçenler var. Büyük kulüpler bu oyuncuyla ilgileniyor. Türkiye'den olduğu gibi Yunanistan'dan da önemli kulüpler oyuncumla ilgileniyor. Aitor, Türkiye'deki takımların büyüklüğünün farkında ve Türkiye'deki futbol atmosferini biliyor. Türkiye onun için önemli bir basamak olabilir. Aitor, Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyor." diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler