Menajeri açıkladı: "İki Süper Lig kulübüyle transfer için görüşüyoruz"

23.08.2020 - 16:12 | Son Güncellenme: 23.08.2020 - 16:24

Şamil Çinaz sahalara ne zaman dönecek? Hangi takımlardan transfer teklifi aldı? Yasin Pehlivan ve Nadif Çiftçi neden Rizespor'u tercih etti? Futbolcu menajeri Barış Güçlü'den özel açıklamalar...

Menajeri açıkladı: "İki Süper Lig kulübüyle transfer için görüşüyoruz"

Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra hangi takıma tranfer olacağı merak konusu olan Şamil Çinaz ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Futbolcu, yeni sezonda hangi takımda olacak? Kaç transfer teklifi aldı? Menajerinden açıklama geldi. Futbolcu menajeri Barış Güçlü, Nadir Çiftçi ve Yasin Pehlivan'ın Rizespor'a transfer sürecini de anlattı.

Barış Güçlü, temsilciliğini üstlendiği oyuncularının geleceği hakkında Radyospor'a konuştu. Soyunma Odası programında Emrah Karalinç'in canlı yayında sorularını yanıtlayan Güçlü, Şamil Çinaz için Süper Lig kulüpleriyle görüştüğünü açıkladı.

"Şamil için 2 Süper Lig kulübü ile görüşüyoruz"

Barış Güçlü, "Şamil, Kayserispor'dan tamamen özel nedenlerle ayrıldı. Kendisiyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. 2 tane Süper Lig kulübü ile Şamil'in transferi için görüşüyoruz. Önümüzdeki hafta transfer durumu netleşir diye tahmin ediyorum" açıklamasını yaptı.

"5 verip ödeme yapamayan yerine, 3 verip ödeyebilene gidiyoruz"

Koronavirüs salgını sebebiyle kulüplerin ciddi mali sorunlar yaşadığını anlatan Barış Güçlü, "Açıkçası transfer dönemi çok sönük geçiyor. Öyle de devam edeceğini düşünüyorum. Yıldız oyuncu transferi beklemiyorum. Bizler de futbolcu temsilcisi olarak çok zorlanıyoruz. Büyük takımlar dahi ödeme konusunda ciddi sorunlar yaşıyor. Dolayısıyla bizler de 5 verip ödeme yapamayacak bir kulüp yerine, 3 verip düzenli ödeyen kulüplerle görüşüyoruz" ifadelerini kullandı.

Yasin ve Nadir neden Rizespor'u tercih etti?

Çaykur Rizespor'a transfer olan Nadir Çiftçi ve Yasin Pehlivan'ın da temsilciliğini üstlenen Barış Güçlü, "Hem Yasin hem de Nadir, Rizespor'da başarılı olacaktır. İki oyuncu da Avrupa menşeli ve iyi bir sezonu geride bıraktılar. Rizespor'dan sportif direktör Yılmaz Bal çok ilgilendi. Ayrıca Rizespor, bahsettiğim gibi düzenli ödeme yapabilecek bir kulüp. Rizespor'u tercih etmemizdeki nedenlerden biri de bu" diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler