Doğuhan Aral Şimşir'in menajeri Trabzonspor'u takibe aldı

20.07.2022 - 11:53 | Son Güncellenme: 20.07.2022 - 12:13

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon transferi için uzun uğraşlar verdiği gurbetçi futbolcu Doğuhan Aral Şimşir'in menajerinden taraftarları heyecanlandıran bir hamle geldi.

Doğuhan Aral Şimşir'in menajeri Trabzonspor'u takibe aldı

Danimarka'nın Midtjylland kulübünde forma giyen 20 yaşındaki gurbetçi futbolcu Doğuhan Aral Şimşir hakkında Trabzonspor taraftarını heyecanlandıran bir gelişme yaşandı.

Geçen sezon olmadı, bu sezon yeniden gündemde

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Trabzonspor'un kapısından dönen Aral Şimşir, yeni sezon öncesi kanatlarda Tzeguet ve Visca'ya alternatif yaratmak isteyen Karadeniz ekibinin yeniden gündemine girdiği ileri sürülmüştü.  

Genç yıldız adayının menajeri Çağlar Koycu, Trabzonspor'un İnstagram hesabını takip etmeye başladı. Koycu'nun bu hareketi 'Aral Şimşir, Trabzonspor'a mı transfer oluyor?' sorusunu gündeme getirdi. Yaşananlar, 20 yaşındaki futbolcuyu takımlarında görmek isteyen bordo-mavili taraftarları da heyecanlandırdı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a Manchester United'dan stoper
Habere Git

Sözleşmesi 2027'de bitiyor

Türkiye U21 Milli Takımı’nın formasını da giyen Doğuhan Aral Şimşir'in kulübüyle 2027 sezonu sona kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını kulübünde geçirdikten sonra devre arasında Norveç ekibi FK Jerv'e kiralanan genç oyuncu 31 karşılaşmada forma giyerken 12 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. 20 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 300 bin Euro...  

Senin için hazırladığımız haberler