Mersin İdman Yurdu çıkış arıyor

04.10.2016 - 16:05 | Son Güncellenme: 04.10.2016 - 16:07

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan, sahalarında karşılaştıkları Büyükşehir Gaziantepspor'a 3-0 yenilerek, büyük üzüntü yaşadıklarını ancak yeni yönetimle çıkışa geçmek istediklerini belirtti.

Arıkdoğan, yaptığı açıklamada, Büyükşehir Gaziantepspor karşısında aldıkları skorun kendilerine yakışmadığını söyledi.

Beklentilerinin bu şekilde olmadığını vurgulayan Arıkdoğan, "Bizim parolamız 'yenemiyorsan yenilme' Ben maçı seyrederken rakibe sadece bir pozisyon verdiğimizi gördüm. Bizim en az 5-6 pozisyonumuz vardı, ancak atamadık. Penaltımız verilmedi. Hocamız öyle takdir etti ama bize göre penaltıydı. Rakibin hatamızdan dolayı kazandığı gol bizi 1-0 geriye düşürdü. O dakikadan sonra biz de kırılma anı yaşandı" ifadelerini kullandı. 

Takımın kazanıp kaybedebileceğini aktaran Arıkdoğan, "Bu takım kazanacak, kaybedecek berabere kalacak ama her geçen maçta daha iyi oynayacak. Daha çok puan alıp, iyi yerlere geleceğiz. Milli takım arasında daha iyi çalışma yapacağız. 3 maçtır yenilmeyen bir takımdık. Sezon başında bize averaj takımı gözüyle bakanlar artık bizden çekinmeye başladı. Yeni yönetimimizle inşallah çıkışa geçeceğiz. Yönetime ilk maçta puan hediye edemedik ancak bundan sonraki maçlarımızda puan ve puanlar alıp yönetimimize hediye edeceğiz" diye konuştu. 

 

Senin için hazırladığımız haberler