Ajansspor

Mersin'de 4 isim uzattı..

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, iç transferde Güven Varol, Serkan Balcı, Oktay Delibalta ve kaleci Muammer Zülfikar Yıldırım'la sözleşme yeniledi.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 28 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Mersin'de 4 isim uzattı..
Mersin'de 4 isim uzattı..

Mersin'de 4 isim uzattı..

Futbol şube sorumlusu Ahmet Serttaş, yaptığı açıklamada, sözleşmesi sona eren oyuncularla görüşme içerisinde olduklarını söyledi.

Yapılan görüşmeler sonucunda Güven Varol, Serkan Balcı, Oktay Delibalta ile 1'er yıllık sözleşme imzalandığını ifade eden Serttaş, kaleci Muammer Zülfikar Yıldırım'la ise 3 yıllığına yeniden anlaşıldığını bildirdi.

Bazı internet sitelerinde Galatasaray'ın Nakoulma'yla ilgilendiği şeklinde haberlerin de yer aldığını aktaran Serttaş, "Bize gelmiş bir teklif yok. FIFA'nın verdiği bir transfer yasağımız var. Bu nedenle teklif gelse bile olumlu bakmayız. Kadromuzu koruyup, gelecek yıla iyi başlamak istiyoruz" dedi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...