Mert Günok, sezonu kapattı!

27.11.2021 - 19:18 | Son Güncellenme: 28.11.2021 - 00:54

Süper Lig'de Giresunspor ile karşılaşan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın kaleyi Mert Günok'a verdi. Ancak milli file bekçisi yedikleri ikinci golde büyük bir hata yaptı.

Mert Günok, sezonu kapattı!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında GZT Giresunspor'u konuk eden Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın kaleci seçimi merak konusuydu. Yalçın, Ajax maçında kalede görevlendirdiği Mert Günok'u GZT Giresunspor karşılaşmasında da oynattı.

Ersin Destanoğlu kulübede

Milli file bekçisi Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında 2-1'lik yenilgiye rağmen başarılı bir performans ortaya koymuştu. Son olarak Süper Lig'in 9. haftasındaki Medipol Başakşehir maçında ilk 11'de oynayan Mert, 4 karşılaşma sonra bir lig mücadelesinde şans buldu.

Balde boş kaleye attı

Ancak deneyimli kaleci 56. dakikada büyük bir hataya imza attı. Giresunspor defansı Beşiktaş ceza sahasına uzun bir top attı. Mert Günok topa dokunamadı ve meşin yuvarlağı iyi takip eden Balde topu boş ağlara gönderdi.

Şansını kötü kullandı

Böylece elde ettiği 11 şansını iyi kullanamayan Mert Günok'un bu maçtan sonra kaleyi tekrar Ersin Destanoğlu'na kaptırması bekleniyor. 

Mert Günok sezonu kapattı

4. golden hemen önce çime takılan Mert Günok, yere yığıldı. Giresunspor boş kaleye golü attıktan sonra Beşiktaş kalecisi sedyeyle sahadan çıkarıldı. Sol diz çapraz bağı kopan Mert Günok, sezonu kapattı

Mert Günok hastaneye kaldırıldı

Dizi dönen kaleci Mert Günok, maçın bitimi beklenmeden ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ambulunsa bindirilen Günok'un büyük acı çektiği görüldü. 

Beşiktaş'tan resmi açıklama geldi

Beşiktaş'tan Mert Günok hakkında açıklama geldi. Siyah Beyazlılar sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, "Futbol A Takımımızın GZT Giresunspor ile Vodafone Park'ta oynadığı müsabakada, sol dizinde meydana gelen rotasyonel yaralanma sonrası oyuna devam edemeyen kalecimiz Mert Günok'un Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde, sol diz ön çapraz bağ ve menisküs yaralanması saptanmış olup oyuncumuzun tedavi sürecine sağlık ekibince başlanmıştır" ifadelerini kullandı. 
 

Fenerbahçe'den geçmiş olsun mesajı

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın Mert Günok açıklamasına sosyal medyadan geçmiş olsun mesajı yayınladı. Yapılan paylaşımda ''Geçmiş Olsun Mert Günok | GZT Giresunspor ile oynadığı maçta sakatlık geçiren Mert Günok’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; tedavi sürecinin başarıyla geçmesini ve en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz.'' denildi.

Senin için hazırladığımız haberler