Mert Hakan Yandaş laneti kıracak mı? - VİDEO HABER

24.06.2020 - 14:30 | Son Güncellenme: 24.06.2020 - 14:37

Daha önce Süper Lig devleri arasında yaşanan transfer çekişmelerinde oyuncular beklenen performansı gösteremedi. Şimdi gözler Mert Hakan Yandaş'a çevrildi...

Mert Hakan Yandaş laneti kıracak mı? - VİDEO HABER

AJANSSPOR - DETAY

Bugüne kadar dört büyükler arasında sıkıntı yaratan transferler genelde başarılı olamadı. Fenerbahçe'de durum nasıl? İşte örnekler...

ERKAN ZENGİN: Fenerbahçe'yi çok istedi ama Eskişehirspor onu Trabzonspor'a verdi. İstenilen başarıyı yakalayamadı.

MEHMET EKİCİ: Beşiktaş istedi ama o 'Fenerbahçe' dedi ve bunun için 6 ay futbol oynamadı. Sonra Fenerbahçe'ye geldi ama bir türlü ilk 11'in değişmezi olamadı.

MEHMET TOPUZ: Beşiktaş formasıyla fotoğrafı bile yayınlandı. Ancak; biz onu İstanbul'da Fenerbahçe formasıyla izledik. Çok büyük beklentilere karşın, 1 sezonun dışında çok parlak bir kariyere imza atamadı.

TOLGAY ARSLAN: Beşiktaş ile ters düştü. Fenerbahçe'ye giderken siyah beyazlı camiayı inciten sözler sarf etti. Fenerbahçe'de büyük başarılar kazanacağını söyledi. Fakat; o da doğru düzgün forma giyemedi ve bugün de değişen bir durum yok.

MERT HAKAN YANDAŞ...

Ve gözler gelecek sezon Mert Hakan Yandaş'ta olacak. Galatasaray ile ön protokol imzaladı. Sezon sonu sarı kırmızılı formayı resmen giyeceğine kesin gözüyle bakılıyordu.

Ama kararını değiştirip Fenerbahçe'ye geldi. Gelecek sezon nasıl bir performans sağlayacağı merak ediloyr. Bakalım Yandaş, benzer transfer öykülerindeki laneti yenecek mi?

Senin için hazırladığımız haberler