Mert Hakan’dan Terim’i rahatlatan açıklama

13.05.2020 - 07:58 | Son Güncellenme: 13.05.2020 - 07:59

Fenerbahçe’nin devreye girmesinin ardından Fatih Terim’e mesaj yollayan Mert Hakan Yandaş, “Size söz verdim, merak etmeyin” ifadelerini kullandı.

Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe arasında büyük bir transfer savaşı başlatan Sivassporlu Mert Hakan Yandaş tercihini yaptı… Devre arasında Galatasaray ile ön anlaşma yapan fakat ardından Fenerbahçe'den çok cazip bir teklif alan genç yıldızın kesin kararını verdiği öğrenildi.

Sabah’ın haberine göre; Mert Hakan'ın kısa süre önce teknik direktör Fatih Terim'i telefonla aradığı ve "Size bir söz verdim. Merak etmeyin… Yeni sezonda Galatasaray formasını giyeceğim" dediği belirlendi.

Bu sözler Sarı- Kırmızılılar'ı rahatlatırken, yine de tedbir elden bırakılmayacak. Yönetim sezon başı anlaştığı Vedat Muriç'in son anda Fener'e gitmesi nedeniyle bu kez işi sıkı tutacak.

SELÇUK'UN FORMASINI GİYECEK

Galatasaray transfer sezonu başlar başlamaz Mert Hakan'a 4 yıllık imzayı attıracak. Eğer bir aksilik olmazsa başarılı futbolcu önümüzdeki sezon Selçuk İnan'ın 8 numaralı formasını giyecek.

Mert Hakan'ın ikna edilmesinde Fatih Terim ile çalışacak olmasının büyük bir faktör olduğu ifade ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler