Mert Hakan'ın F.Bahçe'ye transferi sonu oldu! Terim biletini kesti...

23.06.2020 - 12:37 | Son Güncellenme: 23.06.2020 - 12:55

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, uzun yıllardır birlikte çalıştığı Futbol A Takım İdari Direktörü Şükrü Hanedar ile yollarını ayırma kararı aldı. Şükrü Hanedar kimdir? Ne zamandan bu yana Terim ile çalışıyordu? Ayrılığa neden olan gelişme... İşte detaylar...

Mert Hakan'ın F.Bahçe'ye transferi sonu oldu! Terim biletini kesti...

BURHAN CAN TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in 'A Takımı' dağılıyor.

Terim, yıllardır en yakınındaki isimlerden biri olan medya koordinatörü Hande Sümertaş ile yolları ayırdıktan sonra, yaklaşık 20 yılı aşkın süredir baba-oğul ilişkisinde olduğu Hasan Şaş da Florya’daki görevini bırakmıştı. Ümit Davala'nın sezon sonunda ayrılması beklenirken, tecrübeli teknik adamın Şükrü Hanedar ile yola devam etmek istemediği belirtildi. 

Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre; Fenerbahçe ile anlaşan Mert Hakan Yandaş'ı takımında görmeyi çok isteyen Fatih Terim, ön protokole rağmen bu transfer bitmeyince hayal kırıklığı yaşadı, fatura da operasyonu yöneten transferden sorumlu idari menajer Şükrü Hanedar'a çıktı.

 Abdurrahim Albayrak ile beraber transfer işlerini yürüten idari direktöre çok sinirlenen Terim’in Hanedar ile yola devam etmeyeceği belirtildi.

Galatasaray'ın her maçında yedek kulübesinde olan Şükrü Hanedar, 3-3 biten Gaziantep maçında yedek kulübesinde yoktu. 

Geçen hafta Rize'ye kaybedilen maçta ise Terim'in yanında yedek kulübesindeki yerini almıştı. 

Şükrü Hanedar kimdir?

Almanya doğumlu olan Şükrü Hanedar, Galatasaray Lisesi mezunudur. Fatih Terim ile Fiorentina macerası esnasında tanışmış ve ilk etapta onun tercümanlığını yapmıştır. Daha sonra onunla birlikte A Milli Takım ve Galatasaray'da da görev aldı. Son olarak Galatasaray'da A Takım İdari Direktörü olarak görev yapıyordu.

 

Öte yandan Galatasaray Kulübü ise, "Bugün bir gazetede ve bir internet sitesinde Futbol A Takım İdari Direktörümüz Şükrü Hanedar ile ilgili çıkan iddia ve ithamların gerçekle alakası bulunmamaktadır. Resmi kaynaklarımızdan iletilmediği sürece bu tür içeriklere itibar edilmemelidir" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler