"Mert Hakan'ın işi zor olacak"

11.10.2020 - 16:31 | Son Güncellenme: 11.10.2020 - 16:43

Son dakika haberi... Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray'a transfer olan Emre Kılınç ve Fenerbahçe'ye transfer olan Mert Hakan Yandaş hakkında konuştu. Peki Rıza Çalımbay, Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç için ne dedi? İşte detaylar...

"Mert Hakan'ın işi zor olacak"

AJANSSPOR - HABER

Rıza Çalımbay, eski öğrencileri Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç ve Fatih Aksoy hakkında açıklamalar yaptı.

"Sadece localara taraftar alınması haksızlık"

TRT Spor'a konuşan ve localara yüzde 50 oranında seyirci alınacak olmasına değinen Çalımbay, "Sadece localara taraftar alınması haksızlık. Stada genel olarak az da olsa taraftar alınmalı. Bizim locamız var ama mesela Kasımpaşa'da Hatayspor'da yok. Bunlar ne yapacak? Ayrıca locadaki tezahürat yapmaz ama taraftar yapar. Bu yüzden az da olsa taraftar olmalı" dedi.

"Sergen Hoca alınmış"

Beşiktaş'ta Alanyaspor'a transfer olan Fatih Aksoy hakkında açıklama yapan tecrübeli teknik adam, "Sergen Yalçın ile Fatih Aksoy için konuştuk. Daha sonra Fatih Aksoy ile ilgili sözlerime Sergen Hoca alınmış. Biz neden yolladıklarını sormadık. Sergen Yalçın zaten en sevdiğim insanlardan biridir, kendisine de anlattım" ifadesini kullandı.

"Orta sahada görünce şaşırdım"

Galatasaray forması giyen Emre Kılınç'ın sarı kırmızılı takıdaki mesvkisine de değinen Sivasspor Teknik Direktörü, "Emre Kılınç’ın performansında düşme var. Açıkçası Galatasaray'da onu orta sahada görünce şaşırdım. Yerinde oynarsa daha başarılı olabilir" diye konuştu.

 

"Mert Hakan çok çalışmalı"

Fenerbahçe'ye transfer olan Mert Hakan Yandaş ile ilgili düşüncelerini dile getiren Rıza Çalımbay, "Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe'de işi zor olacak. Çünkü Fenerbahçe inanılmaz transferler yaptı, 18 oyuncu aldılar. Jose Sosa var, Luiz Gustavo var ve hepsi aynı tip oyuncular. Mert Hakan çok çalışmalı. Onların arasında sıyrılıp oynayacağına inanıyorum" dedi.

 

Senin için hazırladığımız haberler