Dries Mertens ve Michy Batshuayi Belçika Milli Takımı Aday Kadrosu’nda

Feride Kara
16.09.2022 - 19:24 | Son Güncellenme: 16.09.2022 - 19:29

Belçika Milli Futbol Takımı UEFA Uluslar Ligi’nde oynayacağı 2 karşılaşma için aday kadroyu açıkladı. Listede Fenerbahçeli Batshuayi ve Galatasaraylı Mertens’te var.

Dries Mertens ve Michy Batshuayi Belçika Milli Takımı Aday Kadrosu’nda

AJANSSPOR HABER

Belçika A Milli Futbol Takımı Uluslar Ligi’nde oynayacağı Galler ve Hollanda maçları için aday kadrosunu açıkladı.

Batshuayi iki gol umudundan biri

Belçika Milli Takımı resmi Twitter hesabından yayınlanan kadroya göre Batshuayi santrafor pozisyonunda görev yapan iki oyuncudan biri. Takımın diğer gol umudu ise Ligue 1 ekibi Lens’in forveti Luis Openda. Galatasaray'ın yeni transferi Mertens kadroda olan bir diğer isim. 

İlgini Çekebilir
Dinamo Kiev'in transfer etmek istediği Fenerbahçeli!
Habere Git

Belçika’nın 30 kişilik aday kadrosu

 Kaleciler: Simon Mignolet, Thibaut Courtois, Koen Casteels

Savunma: Toby Alderweireld, Dedryck Boyata, Jason Denayer, Wout Faes, Jan Vertonghen, Arthur Theate, Brandon Mechele, Zeno Debast

Orta Saha: Kevin De Bruyne, Dries Mertens, Yannick Carrasco, Eden Hazard, Leandro Trossard, Charles de Ketelaere, Dodi Lukebakio, Axel Witsel, Amadou Onana, Timothy Castagne, Thorgan Hazard, Thomas Meunier, Alexis Saelemaekers, Hans Vanaken, Dode Lukebakio, Leander Dendoncker, Youri Tielemans

Forvet: Michy Batshuayi, Luis Openda 

Belçika D grubunda 2. sırada

Belçika A Milli Futbol Takımı UEFA Uluslar Ligi D grubunda oynanan 4 maçın ardından 7 puanla 2. sırada yer alıyor. Belçika 22 Eylül Perşembe günü grup sonuncusu Galler ile 25 Eylül Pazar günü ise grup lideri Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler