Messi ve Suarez'en anlamlı mesaj!

26.09.2017 - 18:59 | Son Güncellenme: 26.09.2017 - 18:59

AJANSSPOR DIŞ HABER – İspanya Ligi takımlarından Barcelona’da forma giyen dünyaca ünlü yıldız oyuncular Lionel Messi ve Luis Suarez, geçen hafta  meydana gelen trajik deprem sonrası enkaz altında kalan ve kurtarılan minik futbolsever Leo Farias’a videolu bir mesaj gönderdi.

Messi, adaşı Leo’ya, ”Merhaba Leo, seni tebrik etmek istiyorum. Umarım kendine çok iyi bakarsın ve her şey senin için en iyi şekilde olur. Sana güç ve büyük bir öpücük gönderiyorum.” mesajını gönderdi.

Öte yandan Messi’nin takım arkadaşı Luis Suarez ise, ”Merhaba Leo, ben Luis Suarez’im. Buradan sana sarılmak ve güç göndermek istedim. Sana kucak dolusu sevgiler gönderiyorum” ifadelerini kullandı.

Leo Farias henüz 8 yaşında ve futbolu çok seviyor. 19 Eylül tarihinde Meksika’yı vuran 7.1 şiddetindeki depremde enkaz altında kaldı ve yaşam için mücadele verdi.

Hemen hemen futbol aşığı olan her çocuğun olduğu gibi Messi ve Barcelonalı oyunculara özel ilgi duyuyor. Yoğun bakımda bulunan Farias’ın annesi Quintero da futbolculardan gelen bu mesajların minik futbolsevere güç verdiğine inanıyor.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler