Mesut Özil, Arda Turan karşılığında Barcelona'ya transfer oluyor! Flaş takas!

01.12.2017 - 23:35 | Son Güncellenme: 01.12.2017 - 23:35

Mesut Özil, Arda Turan karşılığında Barcelona'ya transfer oluyor! Flaş takas!

Barcelona’da forma giyen Arda Turan ve Arsenal'de oynayan Mesut Özil ile ilgili bir transfer iddiası İngiliz basınından geldi.

Ada basınından Daily Star’da yer alan habere göre ; Barcelona’da teknik direktör Ernesto Valverde’nin kadroda yer vermeyi düşünmediği Arda’nın, devre arası transfer döneminde Arsenal’e Mesut Özil karşılığında teklif edilebileceği öne sürüldü.

Yakın zamanda kiralık olarak Galatasaray’a da dönebilme ihtimalinden de söz edilen ancak bu konuda somut bir gelişme yaşanmayan Arda Turan transferine karşılık Özil’in mantıklı bir tercih olabileceği belirtiliyor.

Wenger, Mesut'un gitmesini istemiyor

Öte yandan İngiliz ekibi Arsenal’i çalıştıran Fransız menajer Arsene Wenger, Mesut Özil’in takımda kalmasından yana. Özil’in satış listesinde yer alacak bir futbolcu olmadığını her fırsatta dile getiren Arsene Wenger, “Mesut Özil’in takımda kalacağını düşünüyorum” demişti.

Mesut Özil’in bu sezonki performansı

Türk kökenli Alman futbolcu Mesut Özil, bu sezon toplam 11 maçta 2 gol 5 asistlik performans ortaya koydu. Arsenal’de 5.sezonunu geçiren Özil, daha önce Real Madrid, Werder Bremen ve Schalke formalarını da terletmişti.

Arda dibe vurdu…

Türkiye A Milli Futbol Takımı’ndaki performansı tartışılan Arda Turan, bu sezon Barcelona’da şans bulamadı. Katalan ekibinin oynadığı hazırlık maçlarında bile Valverde’nin düşünmediği Arda, Barcelona’da 3.sezonunu geçiriyor. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler