Mesut Özil gemileri yaktı! Yeni hedefi...

06.12.2018 - 18:00 | Son Güncellenme: 06.12.2018 - 21:00

Mesut Özil gemileri yaktı! Yeni hedefi...

 Arsenal'de menajeri Unai Emery ile sorun yaşadıktan sonra 4 resmi maçtır forma yüzü göremeyen Mesut Özil'in, İngiliz kulübünden kesin olarak ayrılması bekleniyor. 

Bu dönemde sıkça transfer haberleri ve menajeri Unai Emery ile yaşadığı sorunlar gündem olan Mesut Özil için İtalya'ya gideceği yönündeki iddiaları güçlendirecek bir haber daha geldi. 

Bilindiği üzere Unai Emery ile önemli bir çıkış yakalayan Arsenal'de, performansıyla katkı veren isimlerden biri de Mesut Özil'di. Ancak bu sezon başında göreve gelen Emery ile sonrasında yaşadığı sorunlar sebebiyle Mesut Özil forma giyememeye başladı. 

Unai Emery, Mesut Özil'e 4 resmi maçtır görev vermiyor. Sakatlığı olduğu söylense de Tottenham maçından sonra Emery, Mesut Özil için ''Ne zaman sakatlandı'' sorusuna ''Bilmiyorum'' cevabını vererek şaşırtmıştı. 

Yine aynı karşılaşmadan sonra Mesut Özil'in statta olup olmadığı sorusuna da yine 'Bilmiyorum'' cevabını veren Emery, sadece yıldız oyuncunun bel ağrısı olduğunu söylediğini belirtti. 

Mesut Özil için Arsenal'in eski efsane oyuncularından Ray Parlour, 'Bana göre Mesut Özil'i satıp Ramsey'yi takımda tutmak daha doğru olurdu'' ifadelerini kullanmıştı. 

Mesut Özil için birçok önemli Avrupa kulübü tetikte. Özellikle İtalya'dan İnter'in yıldız isme yoğun ilgisi olduğu biliniyor. 

Yıldız futbolcu için Tutto Mercato Web'de yayınlanan haberde Arsenal ile ilişkilerinin artık koptuğu ifade edilirken 30 yaşındaki Mesut Özil'in, Unai Emery ile yaşadığı sorundan kaynaklı takım değiştirmeyi istediği vurgulandı.

Mesut Özil'in, Real Madrid'den çok iyi arkadaşı olan Cristiano Ronaldo'nun bulunduğu İtalya Serie A'ya transfer olmayı istediğinin vurgulandığı haberde ''Mesut Özil, İtalya'da bir deneyim yaşamak istiyor'' ifadelerine yer verildi.

Sözleşmesinin 2021'e kadar sürmesi transferi zorlaştırsa da iki tarafın da ayrılıktan yana olması durumunda Mesut Özil'in İtalya Serie A'ya transferi ocak ayında mümkün görünüyor.

İngiliz basınında Mesut Özil'in bu hafta sonundaki Huddersfield maçını da sakatlığı sebebiyle kaçıracağı belirtildi. Yıldız futbolcu görev alamazsa üst üste 5. resmi maçta da şans bulamamış olacak.

30 yaşındaki yıldız Mesut Özil, daha önce de Almanya Milli Takımı'nın formasını giydiği dönemde Alman taraftarlarla da sorun yaşamıştı. 

Mesut Özil'in, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan fotoğrafları basında yer almış ve Alman taraftarlar, Almanya Milli Takımı'nda oynayan Mesut Özil'e bu pozu için protestoda bulunmuştu. 

Bu gelişme üzerine haksızlığa uğradığını söyleyen Mesut Özil, Almanya Milli Takımı'nın formasını artık giymeyeceğini açıklamıştı. 

Almanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Joachim Löw, öğrencisine destek çıkmış ve tekrar milli takımda yer alması için çağrıda bulunmuştu. 

Ancak bu talebi de geri çeviren Mesut Özil için Almanya Milli Takımı dosyası tamamen kapanmış görünüyor. 

Yıldız futbolcu bu sezon Arsenal formasıyla 2'si Avrupa Ligi, 10'u da İngiltere Premier Lig olmak üzere toplam 12 maçta görev aldı. 

Oynadığı 12 resmi maçta Mesut Özil, Arsenal'e 4 gollük katkı sağladı. 

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler