Mesut Özil ve Sosa'dan gençlere destek! Duygusal anlar yaşandı...

Salim Manav
13.10.2021 - 10:43 | Son Güncellenme: 13.10.2021 - 10:58

Fenerbahçe altyapısındaki genç futbolcuların malzeme ihtiyaçlarını karşılayan Mesut Özil ve Jose Sosa, gençlerden gelen mektupla duygulandı. Detaylar haberimizde...

Mesut Özil ve Sosa'dan gençlere destek! Duygusal anlar yaşandı...

Fenerbahçe'nin iki yıldızı Mesut Özil ve Jose Sosa, A Takım ile Futbol Akademisi arasında bağ kurulmasına öncelik etti. Geleceğin yıldız adaylarına malzeme yardımında bulunan Mesut Özil ve Jose Sosa, gençlerden gelen teşekkür mektubuyla duygusal anlar yaşadı. 

Sabah Spor'dan Volkan Demir'in haberine göre; kendilerine malzeme yardımı yapan ağabeylerine mektup yazan genç yıldızlar, "Hayalleri sizler gibi olmak olan bizlere gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz" derken "Biz bir aileyiz" notunu düştüler.

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü iki yıldızı Mesut Özil ile Jose Sosa, A Takım ile Futbol Akademisi arasında müthiş bir bağ kurulmasına öncelik etti.

Sarı-lacivertli kulübün Futbol Akademisi'nde forma giyen geleceğin yıldız adaylarına malzeme ihtiyaçlarını karşılayarak destek olan iki futbolcu, gençlerden gelen teşekkür mektubu ile duygulandı.

Mesut'a Türkçe, Sosa'ya İngilizce mektup

Gençler başta krampon olmak üzere bir futbolcunun gereksinim duyduğu her türlü malzeme konusunda ihtiyaçlarını karşılayan Mesut'a Türkçe, Sosa'ya İngilizce mektup yazdı.

Ziyarete gidecekler

Gençler, "Futbol Akademisi olarak hayalleri bir gün sizler gibi başarılı futbolcular olmak olan biz genç sporculara gösterdiğiniz yakın ilgi ve manevi desteklerinizden dolayı teşekkür eder, başarılarınızın devamını dileriz. Biz bir aileyiz!" ifadelerini kullandı.

Mesut ve Sosa bu mektup karşısında çok duygulanırken maç temposunda müsait oldukları bir dönemde altyapıyı ziyaret etme ve onlarla bir araya gelme sözü verdiler.

Senin için hazırladığımız haberler