Fenerbahçeli Mesut Özil'den açıklama

22.10.2021 - 19:38 | Son Güncellenme: 22.10.2021 - 19:58

Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil, Antwerp maçında oyundan alındığı sırada verdiği öfkeli görüntülere sosyal medya hesabından paylaşımla açıklık getirdi.

Fenerbahçeli Mesut Özil'den açıklama

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Antwerp ile 2-2 berabere kalırken, en çok konuşulan konulardan biri Mesut Özil'in çıkarken verdiği tepki oldu. Maça ilk 11'de başlayan yıldız futbolcu, Vitor Pereira tarafından 66. dakikada oyundan alındı.

Su şişelerine vurarak tepki gösterdi

Bu karardan duyduğu memnuniyetsizliği yüz ifadesine yansıtan sarı-lacivertli oyuncu yavaş adımlarla kenara geldi. Mesut'un, kulübenin önünde Pereira'ya da soğuk davrandığı görülürken, su şişelerini tekmelemesi ise olayı farklı boyuta taşıdı. 

Mesut Özil'den taraftarlara mesaj

Yaşananların ardından bir kez daha Vitor Pereira ile Mesut Özil arasında sorun olduğu iddiaları gündeme geldi. Fenerbahçe'nin yıldızı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bu söylentileri yalanladı.

Mesut: Kimseyi hedef almadım

Mesut, "Sevgili Fenerbahçeliler. Dün akşam oyundan çıkarken gösterdiğim tepki, oyun içindeki tansiyon ve kolay kazanmamız gereken önemli bir maçla alakalıydı. Asla kimseyi hedef almadım, yine de bu görüntüleri vermemeliydim. Fenerbahçe için savaşmaya devam" ifadelerini kullandı.

Alanya maçında ilk 11'de olacak mı?

Daha önce birçok maçta yedek kalan Mesut Özil, son Trabzonspor ve Antwerp karşılaşmalarına ilk 11'de başladı. Bu iki maçın da ikinci yarısında oyundan alınan yıldız futbolcunun, Alanyaspor mücadelesinde ilk 11'de olup olmayacağı merakla bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler