Mete Kalkavan: 'Futbolu çok özledim'

07.04.2020 - 15:54 | Son Güncellenme: 07.04.2020 - 15:57

FIFA kokartlı Süper Lig hakemi Mete Kalkavan, koronavirüs salgını nedeniyle evinde geçirdiği günleri ve yaptığı aktiviteleri anlattı.

Mete Kalkavan: 'Futbolu çok özledim'

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı konuğu olan Mete Kalkavan, "Sosyal izolasyona uyarak ailemizle vakit geçiriyoruz. Bu süreçte evimizdeyiz. Bu zorlu süreç birazcık hakemlerin topluma tanıtılmasına fırsat oldu. İnsanlar biraz da olsa bizimle ilgili fikir sahibi olmuşlardır." ifadelerini kullandı.

'Spor basınını takip etmedim'

Spor basınını takip etmediğini söyleyen Kalkavan, "Alışverişler dışında ve kendi işyerime gitmem dışında devamlı evdeydim ve ailemle vakit geçiriyorum. Bu süreçte spor basınını çok fazla takip etmedim. Bu aralıkta haber kanallarını takip ediyorum." dedi.

'Futbol benim aşkım'

Eric Cantona'nın hayatını anlatan 'Kral Olacak Asi' kitabını okuduğunu ifade eden Mete Kalkavan, "Şu anda okuduğum kitap; Kral Olacak Asi, Eric Cantona adına yazılmış bence en güzel biyografi. Bu süreçte Soner Yalçın'ın ilaç dünyasıyla ilgili yazmış olduğu Kara Kutu kitabını okudum. Futbolu çok özledim. Futbol benim aşkım. Eşim ve sevdiklerim kızabilir ama işimi çok seviyorum. Futbol maçlarını izlerken işimiz hakemlik olduğu için hakem odaklı izliyorum." açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler