Metin Diyadin:" En azından mağlup olmamamız gerekirdi"

31.01.2018 - 22:42 | Son Güncellenme: 31.01.2018 - 22:42

A.Ç Giresunspor teknik direktörü Metin Diyadin , 2-1 kaybedilen Fenerbahçe  maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Giresunspor teknik direktörü Metin Diyadin'in açıklamalarının videosu

 

 

İlk yarı iki takım adına da pozisyon yoktu. Pas yüzdesi olarak bizden iyiydi. Duran toplardan etkililer, golü de öyle buldular. İkinci yarı rakibe pozsiyon vermeden bir de penaltı kaçırdık. Kazanabilirdik. Son dakikada penaltı golüyle yenildik.

Yabancı sayısı Süper Lig'de serbest. Bizde 5+1. Bu kuralın en azından kupa için değişmesi gerekiyor. Düzeltilmesi gerekir. Buraya kadar iyi mücadele verdik. İkinci yarı kazanabilirdik de pozisyonlar kaçırdık. Berabere bitecek maçta hakemin son dakikada verdiği kararla yenildik. Sonuçtan dolayı değil. En azından mağlup olmamamız gerekirdi.

Metin Diyadin'in basın toplantısındaki sözleri

Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin ise ilk yarıyı duran toptan yedikleri golle mağlup bitirdiklerini belirterek, "İkinci yarı oyun formatını değiştirerek etkili olduğumuzu söyleyebilirim, Dodo penaltı kaçırdı, sonradan kaçanlarla 2-1’e getirebilirdik, ikinci yarı 3-1 de kazanabilirdik." dedi.

Asıl hedeflerinin lig olduğunu belirten Diyadin, sözlerini şöyle tamamladı:
"Bunlar bizim için prestij maçlar. Bu başından beri böyle. Başakşehir maçına gelene kadar rotasyonlu oynadık. Ligde ilk yarı bittikten sonra oynanan bir maç olduğu için tüm oyuncularımızı burada tuttuk. Oyuncularımı gösterdikleri mücadele dolayısıyla tebrik ediyorum, ama bizim asıl hedefimiz lig."

Senin için hazırladığımız haberler