Mayıs ayına kadar Mustafa Cengiz hepimizin başkanıdır

05.02.2021 - 20:06 | Son Güncellenme: 05.02.2021 - 20:12

Galatasaray haberleri... Süper Lig ekibi Galatasaray'ın başkan adaylarından Metin Öztürk, sarı-kırmızılı takımın başkanı Mustafa Cengiz ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öztürk, "Mustafa Cengiz 10 numara konuştu" dedi. İşte detaylar...

Mayıs ayına kadar Mustafa Cengiz hepimizin başkanıdır

Galatasaray'ın Mayıs'ta yapılacak seçimli olağan genel kurulda başkan adayı Metin Öztürk, kulüp başkanı Mustafa Cengiz'in son açıklamalarının 10 numara olduğunu söyledi. 

"Galatasaray'ın diğer kulüplerle işi olmaz"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Öztürk, "Galatasaray'ın diğer kulüplerle işi olmaz. Beşiktaş ya da Fenerbahçe başkanı ne söylemiş bununla işi olmaz. Mustafa Cengiz'e transferlerin incelenmesi yönünde soru sorulduğunda Beşiktaş başkanının bu konudaki demecine atfen, 'Bütün transferler incelensin' demiştir. 

"Mayıs ayına kadar Mustafa Cengiz hepimizin başkanıdır"

Hatta geriye doğru incelenmesini istemiştir. Bence çok doğru bir davranış. Mayıs ayına kadar Mustafa Cengiz hepimizin başkanıdır, Çok doğru söylemiştir. 10 numara konuşmuştur.  Taraftarı ve teknik heyetiyle, Galatasaray'da herkes bir bütündür ve yarınki derbiyi beklemektedir. Başkan Mustafa Cengiz az bile söyledi. Ağzına sağlık.

"Kendisine mesaj attım"

Kendisine mesaj attım ve bu çok doğru konuşmasından dolayı kutladım. Galatasaray, diğer kulüplerden farklıdır. Bir olgunluk içerisindedir. Bizde iktidar muhalefet yoktur. Tek bir Galatasaray vardır" dedi.  

Derbi maçı hakkında ne dedi?

Metin Öztürk derbiyle ilgili olarak, "Metin Oktay ruhuyla mutlaka kazanacağımızı ve 3 puanla derbiden döneceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler