‘MHK Beşiktaş’a mesaj mı vermek istiyor’

Orhan Gülek
24.10.2021 - 20:41 | Son Güncellenme: 25.10.2021 - 00:17

Hakem yönetiminden şikayet eden Beşiktaş Icrypex Koçu Ahmet Kandemir, “MHK’ya sesleniyorum. Bize mesaj mı veriliyor” dedi.

‘MHK Beşiktaş’a mesaj mı vermek istiyor’

AJANSSPOR - HABER

Basketbol Erkekler Süper Ligi’nde Beşiktaş Icrypex, deplasmanda Semt77 Yalovaspor’u 74 68 mağlup ederek bu sezonki ikinci galibiyetini alırken, siyah beyazlıların koçu Ahmet Kandemir, maç sonu çarpıcı açıklamalar yaptı.

Gaziantep 25 faul attı!

Kandemir, geçen sezon yaptıkları ve haklı bulundukları kural hatasının bedelinin kendilerine ödetilmek istendiğini savundu. Kandemir, “Geçen hafta Gaziantep Basketbol maçında inanılmaz efor sarf ettik. İkinci devre rakip 25 faul attı, bu herhalde bir Avrupa rekoruydu. 25 faul atan rakibe karşı kazanmak kolay olmuyor. Geçen sezon Tofaş serisinde yapmış olduğumuz haklı itirazımızdan sonra maçlarımız kötü yönetiliyor. İyi niyetli olunmadığını düşünüyorum” dedi.

MHK mesaj mı veriyor?

Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) seslenen Kandemir, “Burası Beşiktaş. Herkesin saygı duyması gerektiği bir camiayız. Bize bir mesaj mı verilmek isteniyor? ‘İtiraz etmeyin, itiraz ederseniz, başınıza bunlar gelir’ mi deniliyor? Haklılığımız hukuken de tescil edilmiştir. Artık maçlarımızın düzgün yönetilmesini istiyoruz” dedi.

13. sırada bulunuyor

Geçen sezon sadece 3 yabancıyla oynayarak kadrosunda genç yerlilere yer veren Beşiktaş, play-off yarı finali oynayarak büyük sürpriz yaptı. Siyah beyazlıların genç yıldız Alperen Şengün, NBA’a transfer oldu. Beşiktaş, bu sezon 5 maçta 2 galibiyet, 3 yenilgiyle 13. basamakta yer alıyor. Siyah beyazlılar geçen sezon lige üst üste 6 yengiliyle başlasa da sonrasında toparlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler