MHK'den flaş karar: İki hakem görevden alındı

03.01.2021 - 22:25 | Son Güncellenme: 03.01.2021 - 22:52

Son dakika spor haberleri...Merkez Hakem Kurulu (MHK), Süper Lig'in 17. haftasında oynanacak Gençlerbirliği - Hatayspor ve Gaziantep FK - Ankaragücü maçlarının hakem kadrosunda değişikliğe gitti. Detaylar haberimizde...

MHK'den flaş karar: İki hakem görevden alındı

Süper Lig'in 16. haftasındaki BB Erzurumspor - Gaziantep FK mücadelesinin VAR hakemi Koray Gençerler ile Galatasaray - Antalyaspor karşılaşmasının VAR hakemi Atilla Karaoğlan, hafta içinde oynanacak lig maçlarında görev alacaktı.

Hürriyet'in haberine göre Süper Lig'in son haftasında oynanan maçlarda Gençerler ve Karaoğlan'ın performanslarını yeterli bulmayan MHK,  Süper Lig'in 17. haftasındaki Gençlerbirliği - Hatayspor ve Gaziantep FK - Ankaragücü karşılaşmalarında görev alması gereken iki hakemin düğünü geri aldı. 

Performansları yeterli bulunmadı

MHK'den, ligin 17. haftasındaki maçlarda görev alacaklarına yönelik tebliğ alan iki hakem, hafta sonunda oynanan maçlarda tartışmalı kararlara imza atmaları nedeniyle görevden alındı.

2 görev, 2 tartışmalı maç

Taç tartışmasının yaşandığı Beşiktaş - Sivasspor maçında da VAR hakemi olarak görev alan Koray Gençerler, son olarak ligin 16. haftasında oynanan ve yine tartışmalara neden olan Erzurumspor - Gaziantep müsabakasında görev almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler