MHK'den TFF'ye Fırat Aydınus teklifi! Önümüzdeki sezon...

02.06.2021 - 20:03 | Son Güncellenme: 02.06.2021 - 20:10

Merkez Hakem Kurulu, emeklilik yaşları gelen Fırat Aydınus ile beraber Tarık Ongun için TFF'ye flaş bir teklifte bulundu. İşte detaylar…

MHK'den TFF'ye Fırat Aydınus teklifi! Önümüzdeki sezon...

AJANSSPOR-HABER

Yaş haddinden emekli olması gereken Fırat Aydınus’un durumu belli oldu. Merkez Hakem Kurulu, hakemliği bırakmak durumunda kalan Fırat Aydınus ile Tarık Ongun'un başarılı performansları nedeniyle 1 yıl daha göreve devam etmeleri için TFF'ye teklifte bulundu. 

Başarılı performansı göz önüne alındı

Hürriyet’in haberine göre TFF, MHK'nin yaptığı bu teklifi kabul etti. MHK'nin teklifini, iki hakemin de geride kalan sezon gösterdiği başarılı performanslar nedeniyle yaptığı, federasyonun ise bu isteği onayladığı belirtildi.

Fırat Aydınus Süper Lig'de 19 yılı devirdi

Hakemliğe 1996 yılında başlayan Fırat Aydınus, 2002’den bu yana Süper Lig seviyesinde görev yapıyordu. 48 yaşından gün alan tecrübeli hakem son olarak Göztepe ile Beşiktaş arasında şampiyonu belirleyecek maçta düdük çalmıştı.  

Tarık Ongun, Cüneyt Çakır'ın vazgeçilmezi

2002 yılında bu yana hakemlik yapan Tarık Ongun ise (fotoğrafta solda), 2006’dan itibaren Süper Lig'de görev almaya başladı. Deneyimli yardımcı hakem, Cüneyt Çakır'la birlikte Şampiyonlar Ligi, Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası'nda da birçok kritik maçta düdük çaldı. 

Senin için hazırladığımız haberler