Michy Batshuayi, Antalyaspor'un hatasını affetmedi

İsa Kethüda
18.09.2021 - 20:54 | Son Güncellenme: 18.09.2021 - 21:05

Beşiktaş haberleri. Beşiktaş'ın Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldiği maçta golcü oyuncu Michy Batshuayi golünü yine attı. İşte detaylar...

Michy Batshuayi, Antalyaspor'un hatasını affetmedi

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 5. hafta mücadelesinde Antalyaspor ile Beşiktaş, Antalya Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. 

Beşiktaş geri döndü

İlk yarıyı 2-0 geride kapatan siyah-beyazlı takım; ikinci yarı Rıdvan Yılmaz, Michy Batshuayi ve Rachid Ghezzal'ın attığı gollerle 3-2 öne geçti.

Batshuayi sahnede

Beşiktaş'ın ikinci golünü atan Belçikalı forvet Michy Batshuayi, bu sezon forma giydiği 5. maçında 3. golünü attı. 

Hatayı affetmedi

64. dakikada Antalyasporlu oyuncu Fredy'nin hatalı geri pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Batshuayi topu ağlara gönderdi ve skoru 2-2 yaptı.

"Pozisyona girmeden dahi gol atabilirim"

Belçikalı yıldız, siyah-beyazlı takıma imza atarken, "Pozisyona girmeden dahi gol atabilirim. Bana göre, karambol anları bile penaltı vuruşu kadar nettir" ifadelerini kullanmıştı. İşte 27 yaşındaki oyuncu, Antalyaspor'a karşı attığı bu golde de pozisyona girmeden karambolde golü bulmayı başardı. 

Bilindiği üzere yıldız oyuncu, siyah-beyazlı takımın Yeni Malatyaspor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada da poposuyla golünü atmış ve üstteki o sözlere akıllara gelmişti.  

Üst üste iki lig maçında...

Opta verilerine göre Michy Batshuayi, Mayıs 2019'dan (Crystal Palace formasıyla) bu yana ilk kez üst üste iki lig maçında gol attı (vs Antalyaspor & Yeni Malatyaspor).

Senin için hazırladığımız haberler