Mickael Pote ile Özgür Can Özcan'a kimse yetişemedi

06.02.2022 - 23:54 | Son Güncellenme: 07.02.2022 - 00:05

Süper Toto 1. Lig gol kralları her geçen sene değişse de en çok gol atanlar listesinde liderlik koltuğu değişmiyor. Adana Demirspor'un eski iki oyuncu Pote ile Özgür Can Özcan liderliği bırakmıyor...

Mickael Pote ile Özgür Can Özcan'a kimse yetişemedi

AJANSSPOR HABER

Son günlerde sosyal meda üzerinden Süper Toto 1. Lig gol krallarının paylaşılmasından sonra en çok gündeme gelen Pote ile Özgür Can Özcan merak konusu olmaya başladılar. İşte Süper Toto 1. Lig'de en fazla gol atan oyuncular...

Pote ile Özgür Can Özcan liderliği bırakmıyor

Adana Demirspor'un eski iki oyuncusu Pote ile Özgür Can Özcan, 1. ligde en fazla gol atan oyuncular arasında listenin en başlarında yer alıyorlar. Güncel olarak Kıbrıs ekibi Mağusa TGSK kulubü forması giyen Pote, 4 kulüp, 164 maç ve 75 golle liderlik koltuğunda oturuyor. 1 ligde 11 kulüple 294 karşılaşmaya çıkan Özgür Can Özcan ise 74 golle ikinci sırada yer alıyor.

Marco Paixao 3. sırada 

Süper Lig ekibi Altay'da forma giymeye devam eden tecrübeli golcü Marco Paixao, Altay ile çıktığı 99 karşılaşmada 73 gol atarak liderlik listesine sonradan gelerek yukarılara tırmanmayı başardı. Son olarak Ankaraspor forması giyen ve kulüpsüz olan Mbilla Etame ise 73 golle 4. sırada yer alıyor.

Şimdi neredeler?

Listenin ilk 4. sırasını paylaşam Pote, Özgür Can Özcan, Paixao ve Etame güncel olarak futbol kariyerlerine devam ediyorlar. Sadece Etame kulüp bulamadığı için futbol oynamıyor. Pote, Kıbrıs ekibi Mağusa TGSK forması giyiyor. Özgür Can Özcan ise 2. lig ekibi Tarsus İdman Yurdu forması giyiyor. Süper Lig ekibi Altay, golcü oyuncusu Paixao'yu kadrosunda tutuyor. 

Pote bu sezon Kıbrıs'ta 9 maça çıktı ve sadece 1 asist yaptı.

Özgür Can Özcan bu sezon 14 maça çıkarak 3 gol attı.

Etama, bu sezon bir kulüpte oynamadı.

Paixao ise bu sezon 19 karşılaşmada görev aldı ve 1 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler