Migros Espor Turnuvası başladı

22.08.2020 - 00:44 | Son Güncellenme: 22.08.2020 - 00:44

Son dakika Espor haberleri... Migros Espor turnuvası başladı. League of Legends, Zula, FIFA ve VALORANT kategorilerinin yer aldığı turnuva 6 hafta sürecek. İşte detaylar...

Çeşitli espor takımlarına ve turnuvalarına spor olan Migros, kendi turnuva platformunu hayata geçirdi. 13 Ağustos'ta başlayan bu platform, oyunseverlerin beğenisi topladı. LoL, VALORANT, FIFA ve Zula turnuvalarında serilerin kazananlarına toplam 25.000 TL değerinde Money ödülü dağıtılacak.

Migros, espor kulüpler birliğinin ilk resmi sponsoru olduktan sonra espor alanında bir ilke daha imza atarak kendi turnuva platformunu hayata geçirdi. Oyunseverlerin heyecanla karşıladığı ve yoğun ilgi gösterdiği platform, 13 Ağustos tarihinde ilk turnuva serilerine başladı. League of Legends, Zula, FIFA ve VALORANT kategorilerinin yer aldığı turnuva 6 hafta sürecek. Her haftanın birincisine 5000 Money kazandıracak turnuvada, dört dalda toplam 25.000 TL değerinde Money ödülü verilecek.

Final oyunları ise 17-20 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Espor Kulüpler Birliği desteğiyle gerçekleşen Migros oyun turnuvalarıyla ilgili tüm detaylara ve katılım sağlamak için espor.migros.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler