Süper Lig ekibi Miguel Crespo'yu bedavaya transfer edecek!

19.08.2024 - 13:16 | Son Güncellenme: 19.08.2024 - 13:24

Fenerbahçe teknik direktör Jose Mourinho'nun geleck planlarında yer almayan Portekizli orta saha Miguel Crespo hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...

Süper Lig ekibi Miguel Crespo'yu bedavaya transfer edecek!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon LaLiga ekibi Rayo Vallecano'ya kiraladığı Crespo, İspanyol kubülü satın alma opsiyonunu kullanmayınca geri dönmüştü.

Başakşehir istiyor

Teknik direktör Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği 27 yaşındaki merkez orta saha oyuncusuna Süper Lig'den Başakşehir talip olmuştu.

İmza için sözleşmesini feshetmesi bekleniyor

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Başakşehir anlaşmaya vardığı Portekizli futbolcuyu sağlık kontrolünden geçirip resmi imza atmak için Fenerbahçe ile olan sözleşmesini feshetmesini bekliyor. İstanbul ekibi bonservis bedeli ödemeyecek.

Menajeri fesih için Branco ile görüşecek

Öte yandan haberin detayında, Crespo'nun Başakşehir'e söz verdiği 'Fenerbahçe ile sorunumu çözüp, bonservisimle birlikte geleceğim.' dediği kaydedildi. 27 yaşındaki futbolcunun menajeri de Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco ile yolları ayırmak için görüşecek. Crespo bonservisini alırsa bedelsiz şekilde Başakşehir'e imza atacak.


Sözleşmesinin son senesinde

Fenerbahçe'nin 2021-22 sezonunda Portekiz ekibi Estoril'den 1.4 milyon euro karşılığında kardosuna kattığı Miguel Crespo'nun sözleşmesi bu sezon sona eriyor. Merkez orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 4 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler