Milli ara 3 büyüklere yaramadı!

31.03.2021 - 17:50 | Son Güncellenme: 31.03.2021 - 18:49

Süper Lig’de şampiyonluk için yarışan takımlardan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin 2’şer oyuncusu milli maçlar sırasında Covid’e yakalandı. Ayrıca siyah beyazlı takımda Aboubakar, Ghezzal ve Hasic gibi isimler de sakatlık sorunu yaşadı. İşte detaylar…

Milli ara 3 büyüklere yaramadı!

AJANSSPOR-HABER

32 haftası geride kalan Süper Lig’de şampiyonluk yarışı milli takım arasından sonra doludizgin devam edecek. Ancak zirve mücadelesi veren üç büyüklere milli ara iyi gelmezken, tam tersine eksik oyuncularını artırdı.

 

Beşiktaş’tan 2 isim kadrodan çıkarıldı

Lider Beşiktaş, içinde bulunduğumuz hafta iki futbolcusunun koronavirüse yakalandığını duyurdu. Açıklamada bu oyuncuların A Milli Takım kampında bulunduğu belirtildi. Siyah beyazlı takımdan ay yıldızlı ekibe giden isimler Dorukhan Toköz ve Cenk Tosun’du. Nitekim iki oyuncu da son Letonya maçının kadrosundan çıkarıldı.

Aboubakar, Kasımpaşa’ya şüpheli

Siyah beyazlıların hasarı bununla da kalmadı. Milli takım kampı için ülkesine giden Vincent Aboubakar, Kamerun-Ruanda maçında sakatlık yaşadı. Sağ arka adalesinde ağrı hisseden golcü futbolcunun Kasımpaşa maçında oynamasının tehlikeye girdiği belirtiliyor.

Hasic’in durumu ciddi

Yine Beşiktaş’ın bir başka yıldızı Rachid Ghezzal, Cezayir'in Zambiya ile 3-3 berabere kaldığı maçın ilk yarısında sakatlandı. Ayağı burkulan Kartal’ın asist kralının durumunun çok ciddi olmaması ise siyah beyazlıların yüreğine su serpti. Buna karşılık Bosna Hersek U21 takımının Karadağ ile oynadığı maçın 72. dakikasında sahayı sahayı sedyeyle terk eden Ajdin Hasic’in sakatlığının ciddi olduğu tahmin ediliyor.

Galatasaray’da 2 pozitif vaka

Zirve takipçisi Galatasaray da milli takımlardan dönen 2 futbolcunun korona virüs testinin pozitif çıktığını ve oyuncuların izolasyon sürecinin başladığını açıkladı. Sarı kırmızılı takımda Taylan Antalyalı ve Emre Akbaba A Milli Takım kadrosuna çağrılırken, Donk, Babel, Etebo, Gedson Fernandes, Onyekuru, Feghouli ve Mohammed de ülkelerinin milli takımlarına gitmişti.

 

Cimbom’un Hatay’da eksiği çok

Sözkonusu iki futbolcu da cezalı olan Luyindama, Marcao ve Yedlin gibi Atakaş Hatayspor deplasmanında forma giyemezse, Cimbom’un kadro sıkıntısı daha da büyüyecek.

 

Fenerbahçe'yi de Covid vurdu

Fenerbahçe de ezeli rakipleri gibi A Milli Takım’da iki futbolcusunun Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını duyurdu. Sarı lacivertlilerden ay yıldızlı kadroda Altay Bayındır, Caner Erkin, Nazım Sangare, İrfan Can Kahveci ve Ozan Tufan gibi isimler yer alıyordu. Bunlardan İrfan Can ve Nazım aday kadrodan çıkarılmıştı. 

Fenerbahçe de milli ara dönüşü Süper Lig'de Yukatel Denizlispor'u konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler