Milli maç arası Boluspor'a yaradı

03.09.2015 - 13:51 | Son Güncellenme: 03.09.2015 - 13:51

PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor'un teknik direktörü Özcan Bizati, yeni transferlerin takıma uyumu açısından, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın kendilerine iyi geldiğini ifade etti.

Bizati, yaptığı açıklamada, transfer döneminde bütçeleri doğrultusunda alabilecekleri oyuncuları kadrolarına kattıklarını kaydetti. 

Kulübün maddi boyutuna göre en iyi futbolcuları seçmeye çalıştıklarını anlatan Bizati, "Yönetim de bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeye çalıştı. Almamız gereken oyuncular vardı, alamadık. Bizi tercih etmeyenler oldu. Maddi rakamları çok yüksek oyuncular vardı. Yüksek miktarda teklifler aldılar" diye konuştu.

Milli maçlar arasını iyi değerlendirmeye çalıştıklarını kaydeden Bizati, "Takıma yeni katılan oyuncularımız olduğu için toparlanmamız gereken zaman lazımdı. Milli maç için verilen arayı çok iyi değerlendirmemiz gerek. Bunun için de çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Ligin 4. haftasında 12 Eylül Cumartesi günü Bolu Atatürk Stadı'nda Karşıyaka'yı konuk edeceklerini anımsatan Bizati, şunları kaydetti:

"Karşıyaka maçı bizim için önemli. Bu maç her şeyi riske edeceğimiz bir maç anlamında değil. İyi oynamamız ve kazanmamız gereken maçlardan bir tanesi. Akıllı ve yürekten oynamamız gereken bir maç. Takım iyi mücadele ediyor. Son dakikalarda yediğimiz 2 gol bizi 3 puandan etti. Bu puanları almış olsaydık bulunduğumuz yer çok farklı olacaktı. Bolu halkının ve futbol kamuoyunun bize bakış açısı daha iyi olacaktı. 2 puan gerçeğinde olduğumuzu bilerek hareket etmemiz gerek. Bir an önce toparlanmak gerekiyor."

Boluspor, ligin ilk haftasında Kayseri Erciyesspor'la 0-0, ikinci haftada Altınordu ile 1-1 berabere kalırken, 3. haftada Adana Demirspor'a 1-0 yenildi. 

Senin için hazırladığımız haberler