Maccabi, Scottie Wilbekin ile yollarını ayırdı! Fenerbahçe...

Ali Bozkurt
26.06.2022 - 00:29 | Son Güncellenme: 26.06.2022 - 00:35

Basketbol Transfer Haberleri | Turkish Airlines EuroLeague takımlarından Maccabi Tel Aviv, Fenerbahçe Beko'nun tansfer listesinde yer alan Scottie Wilbekin ile yolları ayırdı. İşte detaylar..

Maccabi, Scottie Wilbekin ile yollarını ayırdı! Fenerbahçe...

AJANSSPOR HABER

Macabi Tel Aviv, Türkiye Milli Takımı'nda da bir dönem forma giyen Scottie Wilbekin'e veda etti. İsmi Fenerbahçe Beko ile anılan Başarılı basketbolcu da sosyal medya hesabından İsrail temsilcisine veda etti. İşte detaylar...

Teşekkür edildi

2018 yılından bu yana İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv takımında forma giyen Wilbekin, takımdan ayrıldı. İsrail ekibi tecrübeli oyuncuya teşekkür ederken, başarılı basketbolcu da sosyal medya hesabından İsrail temsilcisine veda etti.  Wilbekin, "Bu son dört yıl, her zaman hatırlayacağım ve değer vereceğim bir zaman olacak. İsrail'de geçirdiğim süre boyunca bana büyük özen gösterdikleri ve fırsat için Maccabi'ye ve yönetime teşekkür etmek istiyorum. Kazandığımız şampiyonluklar ve yol boyunca kurduğum ilişkiler için minnettarım. Ayrıca tüm sevgi ve destek için taraftarlara çok teşekkür etmek istiyorum." paylaşımında bulundu.

Fenerbahçe açıklayabilir

Daha önce ülkemizde Darüşşafaka forması da giyen başarılı guard, Türk pasaportu almasının ardından Milli Takım'da da oynamıştı. Fenerbahçe'nin başarılı oyuncuyla sözleşme imzalaması bekleniliyor. 

Geçen sezonki performansı

Geçtiğimiz sezon Maccabi ile EuroLeague'de 34 maça çıkan Wilbekin, 15.4 sayı, 4.1 asist ve 2.1 ribaunda ortalamaları ile mücadele etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler