"Milli Takım'da yerli teknik adam çalışırsa daha iyi olur"

09.10.2017 - 16:03 | Son Güncellenme: 09.10.2017 - 16:03

"Milli Takım'da yerli teknik adam çalışırsa daha iyi olur"

AJANSSPOR ÖZEL- Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. İşte o açıklamalar:

 

"Görüştüğümüz bazı takımlar oldu özellikle Malatyaspor tarafında oldu ama erken olduğunu söyledik onlara da acil bir teknik adam lazımdı. Erol Bulut ile anlaştılar hayırlısı olsun. İlk deneyimi iyi şekilde bitirmek. Malatyaspor iyi bir takım. Onlara karşı oynadık. Erol uzun süre futbol oynadı ve bu işlerin içinde. Herşey kendi elinde"

"Rizespor konusunda dolaylı bir görüşme vardı ama zaten erken olduğunu söyledim. Artık bir ay kadar bir süre oldu dikkatlice inceleyip çalışmalara başlamak istiyoruz"

 

"Nasri listemizde vardı"

"Bizim listemizde Nasri vardı, Sosa vardı, Fernandes vardı. Başkan nasıl aldı bilemiyorum ama bizim listemizde böyle bir '10 numara' vardı. Nasri nasıl bir anlaşma yaptı ben bilemiyorum. Beşiktaş, Galatasaray, Lyon, Milan, Marsilya gibi takımlar istemiş "

"Eto'o'nun haber göndereceğini düşünmüyorum"

"Eto'o çok profesyonel bir oyuncu. Kendisini ile çalıştığım için de çok mutluyum. Ben hiçbir zaman başka takımlara haber göndereceğini sanmıyorum. Burada herşey yönetime bağlı. Antalya'yı seviyor. Şimdiki durumu nasıl bilemiyorum ama ben orada iken daha çok kulüpler arıyordu. Onun önü açıktır. "

"Beşiktaş ve Galatasaray daha avantajlı gözüküyor"

"Beşiktaş'ın kesinlikle sonuna kadar götüreceğini düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi oynuyorlar iyi gidiyorlar. Kadrosu çok iyi zaten. Türkiye Ligini rahatlıkla götürebilir. Galatasaray çok iyi çıkış yaptı tek beraberlikleri var o da bizim dönemde Antalyaspor karşısında. Tabii buralara Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir girecektir. Geçen sezon bizim yaptığımız gibi ilk beş yapabilecek ekiplerde var Kayserispor, Bursaspor gibi. Göztepe yine iyi başladı. Beşiktaş ve Galatasaray daha avantajlı gözüküyor"

"Beşiktaş'ın oyun şekline baktığımız zaman Galatasaray'a ters gelebilir. İlk maç Vodafone Park'ta o yüzden de ters gelir"

"Beşiktaş'ın oyun şekline baktığımız zaman Galatasaray'a ters gelebilir. İlk maç Vodafone Park'ta o yüzden de ters gelir"

Oturmuş bir takıma geldiler. 

"Milli Takımda yerli teknik adam çalışırsa daha iyi olur"

"Ben açık açık Milli Takımda görev alayım diye bir şey söylemem.  Ona takdir edilmesi lazım. Türk Milli Takımına yerli bir teknik adamın çalıştırmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Her bölümde görev yaptım. Genç Milli, Ümit Milli, A Milli ve kaptanlık herşeyi gördük. Yerli antrenör bence çok daha başarılı olacaktır. Milli Takım beni isterse bırakırım diye şart koymuştum mesela son sözleşmemde. "

"Maçları kaybedince üzülüyor insan. Finlandiya bir formalite maçı ama yine de iyi bir şekilde bitirmemiz lazım"

"Planlı, programlı gitmek lazım. Geçmişten dersler almak gerekir"

Senin için hazırladığımız haberler