Milli voleybolcu Ebrar Karakurt: ''Hayatım göründüğü kadar renkli değil''

20.10.2021 - 12:32 | Son Güncellenme: 20.10.2021 - 12:35

milli voleybolcu Ebrar Karakurt, Elidor'un YouTube kanalına konuk oldu, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili konuştu. Ebrar, “Hayatım göründüğü kadar renkli değil” dedi.

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt: ''Hayatım göründüğü kadar renkli değil''

AJANSSPOR - HABER

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın en başarılı isimlerinden biri olan Ebrar Karakurt, reklam yüzü olduğu Elidor'un YouTube kanalından özel hayatından detaylar verirken kariyeri hakkında da konuştu.

'Olimpiyat altını hayalim'

İtalya Ligi'nde Igor Gorgonzola Novara forması giyen Karakurt, "Bu başarının küçüklüğümden beri hayalini kuruyordum. Birer birer gerçekleştiriyorum. En büyük hayalin Olimpiyat altını. 2024 Paris Olimpiyatları. Ben inanıyorum, neden olmasın?" ifadelerini kullandı.

'Pişman olduğum konular...'

Sporcu olmanın zorlukları ve pişman olduğu detaylardan bahseden Ebrar Karakurt, "Sporculuk demek, bence çok büyük fedakarlıklar demek. Aileniz ve etrafınızdaki bir sürü insandan fedakarlık veriyorsunuz. Doğum günü, arkadaş buluşması, bayram seyran kaçıran bir insan olarak, pişman olduğum konular bunlar" dedi.

'Bolca antrenman, bolca stres, bolca hayal kırıklığı'

Sosyal medyada göründüğü kadar mutlu olmadığını ifade eden Ebrar, "Orası o kadar renkli değil. Bolca antrenman, bolca stres, bolca hayal kırıklığı, bazen çok mutluluk... Instagram'da ya da sosyal medyada paylaştığım kadar renkli değil" şeklinde konuştu.

Saçını neden pembeye boyuyor?

Saçını neden pembeye boyadığını da açıklayan Ebrar, "Yakışıyor, yapıyorum yani. Başka bir açıklaması yok. Çok düşündüm acaba bu yakışır mı, şu yakışır mı diye. Baktım ki benim yaptığım renkleri ben beğeniyorum, üzerine insanlar beğeniyor bu renkleri. Dedim ki artık ben ne yapsam yakışacak. Her rengi denemeye çalışıyorum." diyerek sözlerini noktaladı.
 

Senin için hazırladığımız haberler