Beşiktaş'ta Pjanic ve Montero, Konyaspor yenilgisi sonrası konuştu

Orhan Gülek
27.12.2021 - 21:42 | Son Güncellenme: 27.12.2021 - 22:30

Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Konyaspor'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta futbolcular maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ta Pjanic ve Montero, Konyaspor yenilgisi sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Konyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Konya BŞB Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 1-0 kazandı. Üst üste 8. deplasman maçından da galip ayrılamayan ve 4 maç sonra sahadan puansız ayrılan Beşiktaş, 19. hafta sonunda 28 puanla 7. sırada kaldı.

Karşılaşmada siyah-Beyazlı ekibin tecrübeli futbolcusu Pjanic karşılaşmanın son bölümünde sakatlanarak yerini Atiba'ya bıraktı.

Maç sonu Beşiktaş'ta Miralem Pjanic, açıklamalarda bulundu.

"Hakemler sonuçta ne yaptıklarını biliyorlar"

Beşiktaş'ta orta saha mevkisinde oynayan Bosna-Hersekli futbolcu  Pjanic "Bir darbe aldım, biraz kötü düştüm ama çok önemli bir şey değil. Sonuçtan dolayı çok üzgünüm. Görüntüler nettir. Hakemler sonuçta ne yaptıklarını biliyorlar. Geçen maçta da bir darbe aldım ama hakemler kararı veriyorlar." ifaderlerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Önder Karaveli büyüsü bozuldu, Beşiktaş Konya sisinde kayboldu
Habere Git

Beşiktaş'ın İspanyol futbolcusu Francisco Montero ise maç sonu şöyle konuştu:

 

Montero: "Küçük detaylarla bazen maç kaybediliyor"

 

"Daha çok çalışmamız lazım, daha çok mücadele etmeliyiz. Geçen yıl aslında şans bulup gol atıyorduk ama bu yıl top bir şekilde girmek istemiyor. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Her maçta daha çok konsantre olmalıyız çünkü küçük detaylarla bazen maç kaybediliyor. Biz Beşiktaş'ız, bu durumda olamayız. Seri yakalamalıyız, kazanarak devam etmeliyiz."

Senin için hazırladığımız haberler