Mircea Lucescu'dan açıklama: "Beşiktaş'ı reddettim"

17.04.2020 - 10:35 | Son Güncellenme: 17.04.2020 - 10:39

Rumen teknik adam Mircea Lucescu, Beşiktaş ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Siyah-beyazlılarla neden anlaşamadı? Ülkesinin basınına neler söyledi? Deneyimli teknik adam gerekçelerini de açıkladı.

Mircea Lucescu'dan açıklama: "Beşiktaş'ı reddettim"

Türkiye’de daha önce hem Galatasaray hem de Beşiktaş’ta başarılı işler yapan Mircea Lucescu, siyah-beyazlılarla ilgili dikkat çeken sözler söyledi. Rumen basınında konuşan Lucescu, Beşiktaş ile neden anlaşamadığını açıkladı. Lucescu neden Beşiktaş’ta göreve başlamadı? İşte yanıtı…

Mircea Lucescu: "Sport direktör olarak Beşiktaş'a gitmeyi reddettim"

Siyah-beyazlıların bu teklifini şu an için kabul etmediğini açıklayan Rumen çalıştırıcı, "Bu dönem futbola biraz ara vermem gerektiğini düşünüyorum. Temmuz ayında ne olacağını göreceğiz. Sportif direktör olarak Beşiktaş'a gitmeyi reddettim. Sonra ne olur bilmiyorum. Yaşayıp göreceğiz" dedi.

Lucescu: "Futbolcuların formlarına dönmesi için en az 2 hafta lazım"

Korona virüsün futbolu derinden sarstığını belirten Lucescu, "İnsanların spora, yarışmalara ihtiyacı var. Duygusal bir yapımız var. Futbolla, sporla meşgul oluyoruz. Oyuncuların eski formlarına dönmesi için de en az 2 haftaya ihtiyacı var" değerlendirmesini yaptı.

İtalya'daki arkadaşlarıyla iletişim halinde

74 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, virüs yüzünden İtalya'nın çok etkilendiğini ve bu ülkede bulunan birçok arkadaşıyla sürekli iletişim halinde olduğunu da söyledi.

Lucescu Fenerbahçe'nin başına mı geçecek?

Senin için hazırladığımız haberler