Mircea Lucescu takımını savaştan kurtarıp Antalya'ya getirmek istiyor

24.02.2022 - 15:03 | Son Güncellenme: 24.02.2022 - 15:19

Rusya'nın Ukrayna topraklarına girmesi Dünya'yı şok ederken Kiev'den ayrılmayacağını açıklayan Dinamo Kiev'in hocası Mircea Lucescu takımını Antalya'ya getirmek istiyor.

Mircea Lucescu takımını savaştan kurtarıp Antalya'ya getirmek istiyor

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı operasyon başlatmasının ardından ülkede bütün Spor faaliyetleri durduruldu.

"Ben bir korkak değilim, Romanya'ya dönmeyeceğim"

Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş'ta görev alan Rumen teknik adam Mircea Lucescu, Romanya basınına yaptığı açıklamada  "Bu durumda Romanya'ya nasıl döneyim? Ben bir korkak değilim. 2014'te Donetsk'teki karışıklık başladığında bile oradan ayrılmamıştım. Bunu asla yapmam. Ben ayrılırsam insanlara kötü örnek olurum. Onları korkuya ve paniğe sevk ederim. Umalım da durum çok kötüye gitmesin. Umarım bu beyinsizler sakinleşip akla önem vererek hareket eder ve savaşı durdurur." ifadelerini kullanmıştı.

Lucescu, Dinamo Kiev'i Antalya'ya getirmek istiyor

Yaşanan bu gelişmeler üzerine lige 1 ay verilmesi nedeniyle Mircea Lucescu'nun takımını Antalya'ya kampa getirmek istediği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Avrupa karıştı! UEFA toplanıyor... Futbolculardan 'Bizi kurtarın' videosu
Habere Git

Hava sahası kapalı, karayoluyla Antalya'ya

Savaş nedeniyle hava sahasının kapalı olmasıyla şimdilik bunu gerçekleştiremeyen Rumen teknik adamın imkan olursa karayoluyla Romanya'ya geçip oradan takımını kamp için Antalya'ya getireceği belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler