Modolo: "Arzuladığım finişi gerçekleştirdim"

30.04.2015 - 16:15 | Son Güncellenme: 30.04.2015 - 16:15

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 5. etabını kazanan Lampre-Merida takımının İtalyan sporcusu Sacha Modolo, "Uzun bir aradan sonra arzuladığım finişi gerçekleştirdim" dedi.

Muğla-Pamukkale etabının galibi Modolo, yarışın ardından düzenlenen basın toplantısında, büyük mücadelenin yaşandığı finişi ilk sırada geçtiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

En son ocak ayında Arjantin'de etap kazandığına dikkati çeken İtalyan bisikletçi, "Uzun bir aradan sonra arzuladığım finişi gerçekleştirdim. Son kilometrelerde biraz arkadaydım ancak bacaklarımı kuvvetli hissettim ve atağa kalktım. Dün kaçırdığım finişi bugün affetmeyerek şansızlığımı kırdım" diye konuştu.

Modolo, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda başarılı olmak istediğini belirterek, şunları kaydetti:
"Bugünkü etap galibiyeti, arzuladığım İtalya Bisiklet Turu öncesi güvenimi tekrar kazanmamı sağladı. Çünkü zor bir parkurdu. Etap boyunca geçilen tırmanışlar vardı. Bu parkuru kazanmak gurur verici. Kalan etapları da hedefliyorum. Programımda daha sonra İtalya ve İsviçre turları var, Fransa da bunlara eklenebilir. Ancak Türkiye'deki yarışlardan sonra biraz dinlenmeyi düşünüyorum." 

Senin için hazırladığımız haberler