Fenerbahçe'de Jose Mourinho, Tottenham'ın orta sahasını transfer etmek istiyor

Aleyna Gürgen
10.06.2024 - 21:29 | Son Güncellenme: 10.06.2024 - 21:58

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun gözü Tottenham Hotspur oyuncusu Pierre-Emile Hojbjerg'de. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Jose Mourinho, Tottenham'ın orta sahasını transfer etmek istiyor

Fenerbahçe'de yeni sezon için kadro çalışmaları sürüyor. Son olarak Sarı-Lacivertli ekibin yeni teknik direktör Jose Mourinho'nun tavsiyesi ile Tottenham Hotspur oyuncusu Pierre-Emile Hojbjerg'i gündemine aldığı öne sürüldü. 

Mourinho transfer için Hojbjerg dedi

Yeni Malatya tarafından aktarılan bilgilere göre Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho transfer için yeni bir ismi gündeme getirdi. Portekizli teknik direktörün Tottenham Hotspur oyuncusu Pierre-Emile Hojbjerg'i takıma önerdiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den transfer harekatı! Fransız yıldız ile görüşmelere başlandı
Habere Git

Mourinho, yönetime transfer için rapor sundu

Aktarılan bilgilere göre Jose Mourinho, Fenerbahçe yönetimine sunduğu raporda Danimarkalı orta oyuncunun takımın orta sahasını güçlendirebilecek bir transfer olduğunu belirtti. Mourinho raporda Pierre-Emile Hojbjerg'in Premier Lig'deki tecrübesine dikkat çekti ve oyuncunun defansif zekası, top kazanma becerisi, oyunu hızlı bir şekilde ileriye taşıma yeteneğinin de altını çizdi.

Pierre-Emile Hojbjerg kimdir?

Adı Fenerbahçe ile anılan Pierre-Emile Hojbjerg, 5 Ağustos 1995'te Danimarka'da dünyaya geldi. Danimarkalı orta saha oyuncusu 11 Ağustos 2020'de 16,6 milyon Euro bonservis bedeli ile Southampton'dan Tottenham'a transfer oldu. Hojbjerg daha öncesinde ise Bayern Münih, FC Schalke 04, FC Ausburg gibi ekiplerde forma giydi.

Bu sezon Hojbjerg'in performansı

Tottenham oyuncusu Pierre-Emile Hojbjerg bu sezon Tottenham için toplamda 39 maçta ter döktü. Danimarkalı futbolcu sahada olduğu bin 480 dakikada 4 sarı kart gördü ve herhangi bir gol veya asist kaydetmedi.

Senin için hazırladığımız haberler