Mourinho futbolcularla toplantı yaptı: "Sahada bir reaksiyon vermemiz gerek"

10.10.2024 - 11:27 | Son Güncellenme: 10.10.2024 - 11:34

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, antrenmanda oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Portekizli çalıştırıcı, "Oyun sistemimizi iyice oturtmamız gerek" dedi.

Mourinho futbolcularla toplantı yaptı: "Sahada bir reaksiyon vermemiz gerek"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, antrenmanda oyuncularıyla bir toplantı yaptı.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 20 Ekim Pazar günü Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertli takımda Portekizli çalıştırıcı, “Oyun sistemimizi iyice oturtmamız gerek. Kaliteli bir kadromuz var. Kimse, ‘Neden oynamıyorum’ endişesine kapılmasın. Hazır olan herkese şans gelecek” dedi.

"Hataları en aza indirmek için çalışmamız gereken çok şey var"

Fanatik'te yer alan habere göre; Portekizli teknik adam, öğrencileriyle yaptığı konuşmada Milli aranın ardından başlayacak zorlu fikstüre dikkat çekti. Jose Mourinho, “Bu süreç öncesinde hataları en aza indirmek için çalışmamız gereken çok şey var.

"Sahada bir reaksiyon vermemiz gerek"

Oyun sistemimizi iyice oturtmamız gerek. İstemediğimiz puan kayıpları yaşadık ancak bunlara takılı kalamayız. Böyle durumlarda, iyi bir profesyonel olduğumuzu gösterip, sahada bir reaksiyon vermemiz gerek. Her zaman dediğim gibi, büyük bir galibiyet beni Ay’a çıkarmaz.

"Büyük bir mağlubiyet hayatı cehenneme çevirmez"

Aynı şekilde büyük bir mağlubiyet de hayatı cehenneme çevirmez” ifadelerini kullandı. Tecrübeli çalıştırıcı, Milli araların her zaman sorun olduğuna dikkat çekti.

"Hiç kimse, ‘Ben neden oynamıyorum’ endişesine kapılmasın"

Mourinho, “Özellikle motivasyon anlamında takım üzerinde olumsuz etkileri olur. Ancak bunu yaşamamak da sizlerin elinde. Hem ligde hem de Avrupa Ligi’nde çok önemli maçlarımız var. Haftada 3 kez sahaya çıkmaya alışmış olmanız gerek. Elimizde kaliteli bir kadromuz var. Hiç kimse, ‘Ben neden oynamıyorum’ endişesine kapılmasın. Hazır olan herkese şans gelecek” diye konuştu.

Fenerbahçe, Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Öte yandan Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 20 Ekim Pazar günü Samsunspor'a konuk olacak Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde oyuncuların salonda çalıştığı belirtildi.

Antrenmanın sahada ısınma, çabukluk, koordinasyon ve 2 grup halinde pas çalışmasıyla devam ettiği, dar alanda yapılan çift kale maçlarla da tamamlandığı aktarıldı.

Fenerbahçe, bugün yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek.

Senin için hazırladığımız haberler