Jose Mourinho'dan Fenerbahçe açıklaması: "Bilirsin meydan okumaları severim..."

01.06.2024 - 19:52 | Son Güncellenme: 01.06.2024 - 20:35

Fenerbahçe'nin görüşmelerin başladığını KAP'a bildirdiği dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi finali öncesi Sarı-Lacivertliler hakkında konuştu.

Jose Mourinho'dan Fenerbahçe açıklaması: "Bilirsin meydan okumaları severim..."

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, Borussia Dortmund ile Real Madrid arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesi Sky Sports'un sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe'nin görüşmelerin başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdiği Mourinho, Sarı-Lacivertli takım hakkında açıklamalarda bulundu.

"Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum"

Fenerbahçe ile anlaşan Jose Mourinho, "Gitmek istediğime karar verdim ama henüz resmi olarak bitmiş bir şey yok. Henüz bunu size kesin olarak teyit edemem ama oraya gitmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kaka'dan Fenerbahçe ve Mourinho açıklaması!
Habere Git

"Meydan okumaları severim, Şampiyonlar Ligi için savaşacağım"

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi'ne 2'inci eleme turundan başlayarak grup aşaması için 3 tur oynaması gerektiğini hatırlatan Mourinho, "Şampiyonlar Ligi'ne katılmak kolay olmayacak. Çünkü geçmemiz gereken 3 tur var. Fenerbahçe'de 8 futbolcu, EURO 2024'te olacak. İlk maçlar öncesi hazırlık kampına katılamayacaklar. Zor olacak ama bilirsin meydan okumaları severim. Şampiyonlar Ligi için savaşacağım" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler