Mourinho iyi hakem demişti, Galatasaray maçına atandı! Mehmet Türkmen...

02.10.2024 - 15:06 | Son Güncellenme: 02.10.2024 - 15:16

Süper Lig'de 8. hafta hakem programı açıklandı. Galatasaray maçının hakemi ise Jose Mourinho'nun övgüler yağdırdığı Mehmet Türkmen oldu. Detaylar...

Mourinho iyi hakem demişti, Galatasaray maçına atandı! Mehmet Türkmen...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de 8. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Galatasaray - Alanyaspor maçının hakemi ise gündeme oturdu. İşte detaylar...

"Genç ama iyi hakem"

Fenerbahçe'nin BAY geçtiği haftada Jose Mourinho'nun Alanyaspor maçı sonrası "Genç ama iyi hakem" dediği Mehmet Türkmen, Galatasaray - Alanyaspor maçına atandı.

Mourinho övmüştü

Fenerbahçe, Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Alanyaspor'u ağırlalış ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmıştı. Mücadelenin ardından sarı lacivertli kulübün teknik direktörü Jose Mourinho, karşılaşmanın hakemi Mehmet Türkmen için "Hakem 30 yaşında, çok üst seviye. Gerçekten tebrik ederim." ifadelerini kullanmıştı.

"Ondan güzel şeyler duymak herkesi mutlu eder"

Mehmet Türkmen, Jose Mourinho'nun hakkında sözleriyle ilgili Beyaz TV'ye konuştu. Jose Mourinho'nun dünya futbolunun en önemli isimlerinden biri olduğunu kaydeden genç hakem, "Ondan güzel şeyler duymak herkesi mutlu eder. Sadece Mourinho'dan değil, Türk futbolunda birçok isimden duyduğum sözler beni çok mutlu ediyor. O 90 dakikayı, o insanlarla paylaşmak çok güzel. Hayranlıkla izlediğim futbolcular şimdi teknik direktör olarak görev yapıyor. Futbolu onlarla paylaşmak güzel, onların da benimle sahayı paylaşmasından mutlu olmaları beni keyiflendiriyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler