Jose Mourinho ilk yarının bitmesini beklemeden soyunma odasına gitti!

13.08.2024 - 20:57 | Son Güncellenme: 13.08.2024 - 21:03

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Lille ile Ülker Stadı'nda karşılaşan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho ilk yarı flaş bir harekete imza attı.

Jose Mourinho ilk yarının bitmesini beklemeden soyunma odasına gitti!

AJANSSPOR-HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında, Fenerbahçe ile Lille takımları Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısında başarılı bir performans ortaya koyan ve birçok pozisyona giren Fenerbahçe, istediği golü bulamadı ve maçın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.

Mourinho soyunma odasına gitti

Habertürk'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jose Mourinho ilk yarının bitmesini beklemeden 41. dakikada direkt soyunma odasına gitti.

Mourinho'dan Lille maçında 3 değişiklik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, geçtiğimiz cumartesi günü Süper Lig'de oynanan Adana Demirspor maçındaki 11'inden 3 değişikliğe gitti.

Sağ bekte Osayi-Samuel'in yerine Mert Müldür görev alırken, Ferdi Kadıoğlu arka adale gerilmesi nedeni ile maç kadrosundan çıkarıldı. Son müsabakada stoperde oynayan Jayden Oosterwolde bugün sol bek mevkiinde sahaya çıktı.

Lig maçında yedek soyunan Çağlar Söyüncü de bugün 11'de başladı. Portekizli teknik adam orta sahada ise İrfan Can Kahveci'nin yerine Mert Hakan Yandaş'ı sahaya sürdü. Tedavisi süren Fred de maç kadrosunda yer almıyor.

Senin için hazırladığımız haberler