Mourinho'dan İngiliz basınına flaş açıklama: "Fenerbahçe, engelleniyor"

24.10.2024 - 16:50 | Son Güncellenme: 24.10.2024 - 16:53

Son dakika spor haberleri... Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, İngiliz kanalı TNT'ye verdiği röportajda flaş ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Mourinho'dan İngiliz basınına flaş açıklama: "Fenerbahçe, engelleniyor"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile oynayacakları maç öncesinde Süper Lig'de sarı-lacivertli takımın hakem kararları nedeniyle son on yıldır şampiyon olamadığını açıkladı.

"Yediğimiz o golü, bu ligde sadece Fenerbahçe yerdi"

İngiliz kanalı TNT'ye röportaj veren Jose Mourinho, Türkiye'de Fenerbahçe'nin hakem kararlarından ciddi şekilde sıkıntı yaşadığını dile getirdi.

 Samsunspor deplasmanında skorun 2-2 olduğu sırada İrfan Can Kahveci'ye faul yapıldığını söyleyen Jose Mourinho "Son maçımız 2-2 berabere bitti! Yediğimiz o golü, bu ligde sadece Fenerbahçe yerdi. Sadece Fenerbahçe! Başka bir takım o maçı 2-1 kazanırdı ve o gol geçersiz sayılırdı." ifadelerini kullandı.

"Hiçbir şey kazanamadılar. Bunun bir sebebi var"

Açıklamalarına devam eden Jose Mourinho "Fenerbahçe'nin son on yıllık tarihi, iyi antrenörler, iyi oyuncular, çok özverili bir başkan ve yönetim kurulu... Hiçbir şey kazanamadılar. Bunun bir sebebi var." diyerek sarı-lacivertlilerin hakem kararlarıyla şampiyonluk yarışlarında engellendiğine vurgu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler