Mourinho'dan oyunculara uyarı: ''Kontrol sizde olacak''

21.09.2024 - 09:45 | Son Güncellenme: 21.09.2024 - 09:48

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Karşılaşma öncesi Jose Mourinho, oyuncularını uyardı. Detaylar...

Mourinho'dan oyunculara uyarı: ''Kontrol sizde olacak''

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe’de yönetimden teknik heyete, oyuncudan taraftara herkesin gözü bugün Galatasaray ile Kadıköy’de oynanacak dev maça çevrildi. Karşılaşma öncesinde oyuncularıyla toplantı yapan Jose Mourinho, uyarılarda bulundu. Detaylar...

''Planımız hücum kadar savunmayı da düşünmek olmalı''

Milliyet'te yer alan habere göre; Oyuncularıyla da son bir toplantı yapan tecrübeli çalıştırıcının, "Derbiler her zaman zordur. Tabii ki hedefimiz kazanarak taraftarımızı mutlu etmek. Ama savunma güvenliğini ve kontrolü hiçbir an elden bırakmamalıyız. İyi savunmayla son üç maçımızı gol yemeden kazandığımızı biliyorsunuz. Planımız hücum kadar savunmayı da düşünmek olmalı" dediği öğrenildi.

Portekizli çalıştırıcının ilk amacı savunma güvenliğini bırakmamak ve kontrolü elde tutmak olacak. Sarı-lacivertli takım ligdeki son 3 maçında hiçbir şekilde defans güvenliğinden ödün vermedi ve söz konusu karşılaşmalar gol yemeden kazanıldı.

Mourinho’nun ayrıca kontrolü elde tutarak Galatasaray gibi güçlü bir rakibe kurguladığı planı sahaya yansıtamamasını sağlamak istediği öğrenildi. Bu oyun planında sarı-lacivertli takımın teknik patronunun en kilit bölgesi ise orta saha olacak. Burada da Mourinho’nun güvencesi Brezilyalı futbolcu Fred. Ayrıca maç içinde de Amrabat’ı kullanabilecek.

Senin için hazırladığımız haberler