Mourinho'dan, Pogba yorumu!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Mourinho'dan, Pogba yorumu!

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Mourinho'dan, Pogba yorumu!
Goal'e konuşan Mourinho, ''Pogba'yı telefonda ikna etmeye çalışmak bir hayli zordu, bolca SMS…Sanırım sabahları, başka bir büyük kulübün menajerinden bir mesaj öğleden sonraları da benden bir mesaj alıyordu. Onu, diğer kulüpler yerine bizi tercih etmesi için ikna etmem gerekti. Bu konuda çok olumlu hislere sahibim. Roma bir günde inşa edilmedi. Ve bir futbol takımı inşa etmek, muhtemelen Roma’yı inşa etmekten daha zor! Ama hissettiğim şey şu: Benimle çalışmak istiyorlar. Bendeki hırsın ve adanmışlığın aynısı onlarda da var. Adım adım, hem taktik anlamda hem de perspektif anlamında… Bana sundukları yanıtlara dair çok olumlu hislerim var.'' ifadelerini kullandı.
''KENDİMİ EVİMDE GİBİ HİSSEDİYORUM''
Manchester'da yabancılık çekmediğini ifade eden Mourinho, ''Kendimi evimde gibi hissediyorum, hiç yabancılık çekmedim ve baskı hissetmedim diyebilirim. İçinde bulunduğum durumun tadını çıkarmaya çalıştım. Hem ben hem de kulüp, bu profesyonel ilişkiden keyif alabilelim diye. Ben Old Trafford’a rakip olarak çok çıktım. Kazandığım maçlar oldu, kaybettiklerim oldu. Bu atmosferden ve stadyumdan büyük keyif alıyorum. Evinizde olup bu muhteşem desteği takımın arakasında hissetmenizin unutulmaz olduğunu tahmin edersiniz. Kariyerimdeki en hoş yerlerden biri burası.'' şeklinde konuştu.
''FUTBOLDA PARMAK ŞIKLATARAK İŞLERİ YOLUNA KOYAMAZSINIZ''
Şampiyonlar Ligi'nde olmamalarının büyük bir kayıp olduğunu sözlerine ekleyen Portekizli çalıştırıcı, ''Geçtiğimiz 3 yıl boyunca Manchester United geriye doğru gitti. Ve futbolda sadece parmak şıklatarak işleri yoluna sokamazsınız. Bunun en önemli örneği, Şampiyonlar Ligi’nde olmamamız. Manchester United’ın yer almadığı bir Şampiyonlar Ligi, Şampiyonlar Ligi değildir. Keza Şampiyonlar Ligi’nde olmayan bir Manchester United da Manchester United değildir. Dolayısıyla atmamız gereken ilk büyük adım bu. Ama Şampiyonlar Ligi’ne dönebilmek için Premier Lig’de iyi sonuçlar almamız lazım. İlk adım kaybettiğimiz özgüveni geri kazanmak ki şu an yaptığımız şey bu; bir futbol tarzına sahip olmak. Turnuvadaki farkımızı ortaya koyan, taraftarlara takımla empati kurmalarını sağlayan ve transfer ettiğimiz oyunculara da yansıyan bir tarz. Sonrasında sahaya çıkıp istediğimiz sonuçları almak ki bunu da başardık, lige iyi başladık. Ama bu çok uzun bir maraton. Kötü sonuçlar da alacağız elbette, bakalım neler olacağını göreceğiz.'' ifadelerini kullandı.
Goal Türkiye




