"Mücadelemiz son maça kadar sürecek"

30.04.2015 - 18:12 | Son Güncellenme: 30.04.2015 - 18:12

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, Kayseri karşısında galibiyeti kaçırdıklarını söyledi

SERKAN ŞENYÜREK / ADANA / Ajansspor

Adanaspor'da, teknik direktör Eyüp Arın, rakiplerini kutladığını söyledi.Arın, bugün puanları kaybeden taraf olduklarını ifade etti.İyi pozisyonlar yakalamalarına rağmen değerlendiremediklerini anlatan Arın, "İki takım oyuncularını da sahada dişe diş mücadele ettikleri için kutluyorum. Kendi oyuncularımı da ayrıca tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma'ya sitem eden Arın, şunları kaydetti;
"Karşılaşmanın ardından Kayserisporluları kutlamaya giderken, oradan densizce söyledikleri laf maalesef futbola yakışmadı. Adanaspor'a geldiğimden beri işimize bakmaya çalıştık. Burada Osmanlıspor, Antalyaspor, Albimo Alanyaspor ile de oynadık ve hiçbirine kaybetmedik. Onların şampiyonluğu, konumu bizi ilgilendirmiyor. Süleyman Hurma Bey'e buradan iletiyorum. Maalesef elimi uzatmaya gittiğimde oradan söylediği laf hiç yakışmadı. Kayseri halkına yeni ligde başarılar diliyorum. Kayserispor camiasını kutluyorum."

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın Kayserispor maçında iyi mücadele ettiklerini ve kalan müsabakalara da aynı ciddiyetle hazırlanacaklarını söyledi.

Pazar günü zorlu bir rakibe karşı oynayacaklarını belirten Arın, ’’Osmanlıspor takımı Şampiyonluk hedefleyen ve kaliteli  oyunculardan kurulmuş bir ekip.Bizde 90 dakika mücadelemizi sürdüren bir takımız.Oyuncularımız sahada ellerinden geleni yaparak puan almak için mücadele edecekler.İnşallah maç sonunda gülen taraf biz oluruz’’ dedi.

9 dakika uzatma çıldırttı
Kayserispor ile golsüz berabere kalan Adanaspor’da maçın hakemi Yunus Yıldırım’a tepki dinmiyor. 90 dakika sonunda 5 dakikalık uzatmayı 9 dakika oynatan Yıldırım’ın maç içerisindeki kararları da eleştirildi. Tiago’nun ofsayt olmayan pozisyonuna ofsayt verilmesi, Samican’a  ve Tiago’ya yapılan sert hareketlerde kırmızı kart çıkmaması büyük tepki aldı.

Nduka ve Tevfik’in cezası bittı, Ahmet Dereli cezalı.
Kendi evinde Kayserispor ile berabere kalan Adanaspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı  Osmanlıspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Eyüp Arın antrenman öncesinde futbolcuları ile bir toplantı yaparak verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür etti.Cezalı Ahmet Dereli Ankara deplasmanında takımdaki yerini alamazken Cezaları sona eren Nduka ve Tevfik ise görev verilemesi halinde forma giyebilecekler. Turuncu Beyazlı takım Pazar günü oynayacağı  Osmanlıspor maçı için Cumartesi sabah havayolu ile Ankara’ya gidecek.

Futbol okuluna yoğun ilgi
Futbol okulu için kayıtların devam ettiği ve ilginin yoğun olduğu belirtildi. Adanaspor Altyapı 

Sorumlusu Fuad Kınalı şu ana kadar velilerin futbol okuluna yoğun ilgi gösterdiklerini ve her geçen 

gün sayının arttığını söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler