Adana Demirspor'da Murat Sancak'tan Balotelli ve Sergen Yalçın yorumu

21.09.2021 - 23:58 | Son Güncellenme: 22.09.2021 - 00:01

Adana Demirspor'da başkan Murat Sancak, Beşiktaş maçının ardından Sergen Yalçın ve Mario Balotelli arasındaki olaylarla ilgili açıklamalar yaptı.

Adana Demirspor'da Murat Sancak'tan Balotelli ve Sergen Yalçın yorumu

AJANSSPOR - HABER

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Süper Lig'in 6'ncı haftasında Beşiktaş'la 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "3-0'dan 3-3'e getirmek benim için galibiyetten daha önemliydi" dedi.

'3-0'dan 3-3'e getirmek galibiyetten daha önemli'

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına konuşan Sancak, ilk olarak şunları söyledi: "Güzel bir maç oldu. 3-0'dan 3-3'e getirmek benim için galibiyetten daha önemliydi. Takımın bu reaksiyonu göstermesi çok anlamlı benim için. Oyuncularımı kutluyorum, Beşiktaş'ın oyuncularını da kutluyorum. Umarım bundan sonra böyle heyecanlı ve son dakikaya kadar giden maçlar seyrederiz."

'Bir deliye deli denmez zaten'

Sancak, Mario Balotelli ile Sergen Yalçın arasında yaşanan olayla ilgili olarak da, "Keşke yaşanmasaydı. Sergen'in daha önce yaptığı açıklama da doğru değildi, Balotelli'nin yaptığı olay da doğru değildi. Soyunma odasında da söyledim kendisine ama birileri muhakkak doldurmuş 'Bu hoca senin için deli dedi' şeklinde. O da reaksiyon gösterdi. Bir deliye deli denmez zaten. Keşke yaşanmasaydı çünkü Beşiktaş-Adana Demirspor taraftarları kardeştir. Her iki taraf da daha duyarlı olursa daha iyi olur diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

'Montella, milli takıma getirilen hocadan daha kariyerli'

Teknik direktör Vincenzo Montella hakkında ise Sancak, "Türkiye'de Samet hocadan sonra getirecek hoca bulamadık. Yurt dışında kariyeri iyi olan Milan, Sampdoria, Sevilla gibi takımları çalıştırmış bir hoca getirdik. Bugün milli takıma getirilen hocadan daha kariyerli. Ben inanıyorum hocaya. Kendisi de takımı tanıdıkça takım daha da oturacak. İyi olacak diye düşünüyorum. Bu ligde kalıcı olacağız. Biz kalmaya geldik. Hemen düşmeye gelmedik" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler