"Muslera beni çok mutlu etti"

19.08.2020 - 08:45 | Son Güncellenme: 19.08.2020 - 08:45

Son dakika Fatih Karagümrük haberleri... Süper Lig'in yeni İstanbul ekibi Fatih Karagümrük'te kaleci Aykut Özer, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu. Fernando Muslera, Aykut Özer'i neden mutlu etti, Süper Lig'e hedefleri neler? İşte tüm detaylar...

Karagümrük'ün şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan kaleci Aykut Özer önemli açıklamalar yaptı. 

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Aykut, "Şampiyonluk bütün yorgunluklara değer. Sezon başından bu yana şampiyonluğa inandık. Kimse bize şans vermiyordu; ama biz kendimize inandık. Daha önce Fortuna Sittard'da 2. Lig'den Eredevise'ye çıktık; şampiyon oldum. Şimde aynı şeyi Karagümrük'te yaşadık. İyi bir performans sergilediğime inanıyorum. Bu şampiyonluk hissi hiçbir şeye değişilmez. Kendime güveniyorum. Kim gelirse gelsin; rekabet ederim." dedi. 

"İdolüm Muslera"

Son altı lig maçını Fernando Muslera'nın eldivenleri ile oynadığını belirten Aykut Özer, "Büyük bir kaleci ve büyük bir karakter. Türkiye'nin en iyisi, bence dünyanın en iyi ilk 10 kalecisi arasında. Benim gözümde 1 numara. Benim idolüm küçükken Taffarel'di. Muslera geldikten sonra, idolüm Muslera oldu. Muslera'yı örnek alıyorum. Galatasaray maçlarını onun için izliyorum. Eldivenleri bana şans getirdi. Şampiyon olduktan sonra Instagram'dan ona teşekkür ettim. O da bana cevap verdi. Konuştuk. İnanılmaz derecede mütevazı bir insan. Beni çok mutlu etti" şeklinde konuştu. 

Aykut Özer, "Ben Süper Lig ayarında bir kaleciyim. Çok iyi çalışıyorum. Süper Lig'de kalıcı bir kaleci olacağım" dedi.  

Senin için hazırladığımız haberler