Galatasaray için yeni iddia: Muslera Kayseri'ye gitmek istemedi

23.09.2021 - 16:07 | Son Güncellenme: 23.09.2021 - 20:01

Spor muhabiri Hakan Gündoğar, Fatih Terim ile Muslera'nın gerginlik yaşadığını, Uruguaylı kalecinin son anda ikna edilerek Kayserispor maçına çıktığını öne sürdü.

Galatasaray için yeni iddia: Muslera Kayseri'ye gitmek istemedi

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'da alınan kötü sonuçlara 3-0'lık Kayserispor yenilgisinin eklenmesi düşüşü krize dönüştürdü. Ancak sarı-kırmızılı takımdaki kriz saha içiyle sınırlı değil gibi görünüyor. Son olarak sezona eski günlerinden çok uzak başlayan Fernando Muslera ile ilgili çarpıcı bir iddia geldi.

'Terim, Muslera'yı yedek takımla çalıştırdı'

YouTube üzerinden yayın yapan Nut Spor'da konuşan Hakan Gündoğar, Muslera'nın Kayserispor maçına çıkmak istemediğini öne sürdü. Ünlü spor muhabiri, "Fernando Muslera son 2 antrenmana yedek takımla çıkarılıyor. Kalede Fatih Öztürk oynayacaktı bu maçta" ifadeleriyle iddiasını dile getirdi. 

'Hem Muslera'yı hem Terim'i yumuşattılar'

Gündoğar sözlerini şöyle sürdürdü: "Muslera ilk gün bir şey demiyor ama ikinci gün bakıyor yine yedek takımda. O zaman ben gelmiyorum Kayseri'ye diyor. Fatih Terim'in yardımcıları araya giriyor. Hem hocayı hem de Muslera'yı yumuşatıyorlar. Kayseri deplasmanına gitmeye öyle ikna oluyor."

Hakan Gündoğar, porgram sırasında "Bayağı önemli bir iddia bu. Kaynağın sağlam mı?" sorusuna da "Tabii ki sağlam" yanıtını verdi. 

Ligdeki 6 maçın 5'inde gol yedi

Kariyerinin belki de en kötü sezon başlangıcına imza atan Fernando Muslera, şu ana kadar Süper Lig'de çıktığı 6 maçta 9 gol yedi. Tecrübeli eldiven bu karşılaşmaların sadece birinde (Giresunspor) kalesini gole kapatabildi. 

Bu sezon hatalarıyla konuşuluyor

35 yaşındaki file bekçisi, Avrupa'daki PSV Eindhoven ve St Johnstone gibi maçlarda da yaptığı basit hatalarla gündeme gelmişti. Hatta PSV ile İstanbul'da oynanan rövanşta yediği gol sonrası Fatih Terim'in "Tutsana şu topu Muslera" diye tepki vermesi ekranlara yansımıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler