1984 Muşspor, Cem Cambaz ile Anlaşma Sağlandı

04.07.2023 - 22:32 | Son Güncellenme: 04.07.2023 - 22:37

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Ligi'nde mücadele eden 1984 Muşspor, Belediye Derincespor’un eski teknik direktörü Cem Cambaz ile anlaşma sağlandı.

1984 Muşspor, Cem Cambaz ile Anlaşma Sağlandı

Nazım TÜRKNAS / AJANSSPOR

Geçen sezon çıktığı 3. Lig'de yaşadığı çeşitli sorunlar neticesinde grubu play-off hattının hemen dışında bitiren doğu temsilcisinde, teknik direktör Serdar Sabuncu ile yollar ayrılmıştı. Yeni sezon için ise geçen sezon play-off'larda şampiyon olan Belediye Derincespor’un eski teknik direktörü Cem Cambaz ile anlaşma sağlandı. 

Bu sezon iddialı bir kadro ile hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Muşspor, sezon başında Belediye Derincespor’un kadrosunu kuran ve 15 maçta takımın başında sahaya çıkan tecrübeli teknik adam Cem Cambaz’ı tercih etti.

Nevzat Kaya, istifasını geri çekmişti

Kulüp Başkanı Nevzat Kaya, daha önce hiç destek alamadığı ve yalnız kaldığı gerekçesiyle istifa kararı almış ancak gerek taraftarlar gerek şehir gerekse valilik-belediye-gsim gibi mülki erkandan gelen baskılar neticesinde bu kararından dönmek zorunda kalmıştı.

Cem Cambaz'ın kariyeri

Teknik Direktör Cem Cambaz, kariyerinde Belediye Derincespor dışında Osmaniyespor FK, Artvin Hopaspor, Payasspor, Fatsa Belediyespor, Sultanbeyli Belediyespor, Sakaryaspor ve Bodrumspor gibi takımları çalıştırmıştı.

Muşspor ilk kez oynadığı 3. Ligde, 47 puan toplamış ve ligi 8. sırada tamamlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler