Muşspor Teknik Direktörü Serdar Sabuncu, hedefini açıkladı

Orhan Gülek
09.10.2022 - 15:22 | Son Güncellenme: 09.10.2022 - 15:32

Radyospor Üçleme Programına konuk olan 3. Lig 3. Grupta zirve mücadelesi veren Muşspor 1984 Teknik Direktörü Serdar Sabuncu, kulüp ve hedefler hakkında açıklamarda bulundu.

Muşspor Teknik Direktörü Serdar Sabuncu, hedefini açıkladı

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan Muşspor, yeni sezonda Serdar Sabuncu’ya emanet edildi. Geçtiğimiz sezon Göztepe Futbol Akademi Teknik Direktörü olan Serdar Sabuncu, yeni takımıyla ilgili hedeflerinden bahsetti.

"Muşt'ta 5 yıllık bir proje oluşturduk"

Radyospor Üçleme Programına konuk olan Sabuncu "Bizim öncelikli hedefimiz, başkanımız Nevzat Kaya ile 5 yıllık bir proje oluşturduk. Bu projenin merkezinde Muş'taki gençler ve çocuklar yer alıyor. Şu anda bir yapılanma mevcut, bu gençlerimizle iyi oyuncular keşfetmeyi ve diğer gençlerimizi de sporun içinde tutmaya çalışacağız. Bu anlamda ilk hedefimiz Muş'u da Doğu Anadolu'da futbol merkezi bir şehir haline getirebilmek. Ardından da bunu sadece bölgesel değil, Türkiye genelinde uygulanabilir bir hale getirebilmek." dedi.

"Çok güzel bir aile ortamı oluşturmuş olduk"

Takım içinde bir aile ortamının sağlandığını dile getiren Sabuncu "Şehrimiz çok küçük bir şehir ve çok güzel bir bağlılık hakim. Bu anlamda biz gençlerimizle tecrübeli oyuncularımızı harmanlayarak bir takım oluşturduk. Böylece şehirden futbolcusuna, teknik heyetinden yönetimine çok güzel bir aile ortamı oluşturmuş olduk." dedi.

İlgini Çekebilir
TFF 2. ve 3. Lig yayıncısı belli oldu
Habere Git

"İstikrarı korumak istiyoruz"

Takım içinde şu an işlerin yolunda gittiğini ifade eden Sabuncu "Modern futbolda artık doğru parametrelerle hareket etmek önemli olan. Bizim amacımız da bu verilerden hareketle iyi bir futbol felsefesi geliştirebilmek. Bu anlamda tespit edilen ve geliştirilen planları saha içerisinde doğru bir şekilde uygulayabilirseniz, başarı da arkasından geliyor. Bizim için şuana kadar işler yolunda gidiyor. Elbette bazen kötü de gidebilir, bu futbolun içinde zaten var. Hangi takım olursa olsun. Bizim amacımız başarıyı ve istikrarı korumak istiyoruz." dedi.

"Hedefim üst ligler"

Başkan Nevzat Kaya ile yeni bir yolculuğa başladıklarını belirten Serdar Sabuncu "Hayal ettiğim bir kadro ile hayal ettiğim bir yöneticiye sahibiz. Bununla birlikte şehir de bize inanıyor. Benim amacım tüm bu olumlu etkenlerin katkısıyla üst liglere doğru basamakları tırmanmak ve bunu geliştirmiş olduğumuz çocuklarımızla sağlamak." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler