Mustafa Cengiz adaylardan kimi destekleyecek? Rengi belli ama kırgın

İsa Kethüda
15.06.2021 - 16:51 | Son Güncellenme: 15.06.2021 - 16:59

Galatasaray haberleri... Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, başkan adayları arasında kime yakın olduğu konusunda net cevap vermedi. İşte detaylar.

Mustafa Cengiz adaylardan kimi destekleyecek? Rengi belli ama kırgın

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'da başkanlık seçimine 4 gün kalırken mevcut başkan Mustafa Cengiz, Galatasaray Televizyonu'nda muhabirlerden gelen soruları cevapladı.

Mustafa Cengiz'den göndermeler...

Başkan için bir anlamda veda programı niteliğinde taşıyan yayında genel olarak birleştirici çağrılar yapmaya çalıştı, ancak ara ara göndermelerde de bulundu.

Eleştiri aldı

İlk iki yılında çok büyük bir sosyal medya desteği gören Cengiz, son yılında sosyal medyada bir hayli eleştiri aldı. Teknik direktör Fatih Terim ile yaşadığı gerginlikler ve iplerin kopması Cengiz'e büyük tepki gelmesine sebebiyet vermişti. Galatasaray Başkanı, görevinin son günlerinde takdir edilecek işler yaptıklarını anlatmaya çalıştı fakat sosyal medya tarafında pek fazla karşılık bulamadı.

Şardan ve Albayrak'a kırgın

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz,  "Hangi başkan adayına destek olacaksınız" yönündeki soruya, "Tüm adaylara eşit mesafedeyim. Desteklediğim başkan adayı yok. Cumaya kadar bakayım. Benim 17 çalışma arkadaşım, Yiğit Şardan'ın listesinden aday. Dışardan bakınca sanki bizim devamımız gibi gözüküyor olabilir. Yiğit Bey olaya biraz geç dahil oldu. Ben bir şey demedim, benim çalışma arkadaşlarıma talepte bulunmuş" ifadelerini kullandı ancak Şardan'ın "Mustafa Cengiz'in devamı diyorlar, Mustafa Cengiz'i kim tanıyordu" şeklindeki sözlerine de net şekilde kırıldığı görüldü. 

Başkan Mustafa Cengiz kendi kurullarında da yer alan Sedat Vanizor, Dorukhan Acar, Neslihan Cengiz, Selçuk Erdoğmuş gibi isimlerin bulunduğu "Gri" rengin yanında ama Şardan'ın da sözleri hoşuna gitmemiş. 

Albayrak'a kırgın

Ayrıca Abdurrahim Albayrak'a da kırgınlığı bulunuyor. Fakat Cengiz'in gri pusula dışında yani Yiğit Şardan listesi dışında bir listeye oy vermesi ihtimal dahilinde gözükmüyor.

3'üncü oyuncu merak konusu

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz'in katıldığı programdan sonra en çok merak edilen konu ise 3'üncü futbolcu konusu oldu. Çünkü Mustafa Cengiz konuşmasında Belhanda ve Feghouli dışında bir futbolcunun daha kulübü FIFA'ya verdiğini söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler